ПОИСК
Книга рецептів

Імбирно-цитрусовий чай: вишуканий смак осені

22:30 19 вересня 2023
чай

Осіння палітра смаків напоїв вражає різноманітністю. Один із популярних інгредієнтів чаю — імбир. Його можна поєднувати у напої з лимоном, лаймом, апельсином. Цитрусова композиція додасть смаку та аромату свіжості. Такий напій ще й корисний. А пити його можна як гарячим, так і холодним. Рецептом із «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше розповіла, як приготувати сливовий десерт із шафраном та йогуртом.

— Щоб зберегти вітаміни, додавайте свіжий сік цитрусових у фіналі — не в окріп, — радить Ардія Діаманті. — Можна використовувати й шкірку плодів, але без неї смак буде м'якшим. Подавайте чай із медом чи шоколадом. Насолоджуючись чаєм, оцініть не лише його смак та аромат, а й дуже гарний бурштиновий колір.

Імбирно-цитрусовий чай (на чайник 0,5 літра)

3 ложки зеленого чаю

Лайм — 1 шт.

РЕКЛАМА

Лимон — 1 шт.

Апельсин — 1 шт.

Імбир (до смаку)

РЕКЛАМА

М'ята (до смаку)

Заварити зелений чай, додати листя м'яти, потім сік лимона, лайма та апельсина. Дайте настоятися напою кілька хвилин. За бажанням доповніть тростинним цукром або медом.

РЕКЛАМА

І смачного!

Раніше Ардія Діаманті розповідала, як приготувати смачне овочеве рагу із зеленню, яке можна їсти й гарячим, і холодним.

Читайте також: Бабагануш — неймовірно смачна страва з баклажанів: їсти з хлібом, пітою або лавашем

297

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів