«Можна навіть тим, хто на дієті»: перець, фарширований печінковим паштетом, — мало калорій та унікальний смак
Після того, як відома кулінарка поділилася рецептом фаршированого перцю «під вино», кулінарний ресурс «Шуба» розповів, як приготувати перець, фарширований паштетом із печінки.
Ця страва є цікавим способом їсти овочі та субпродукти і насичувати організм клітковиною, мінералами та вітамінами. Мало калорій, необхідна кількість поживних речовин та унікальний та безпомилковий смак — це про перець, фарширований паштетом із печінки. Його можна їсти навіть тим, хто дотримується дієти, але без гарніру.
Фарширований перець чудовий як у свіжоприготованому, так і в теплому виді, і може зберігатися добу в холодильнику. Однак перед дегустацією його добре залишити на пів години за кімнатної температури або прогріти в духовці при 200 °C протягом десяти хвилин.
Інгредієнти на 4 порції:
— перець солодкий 500 г
- печінка яловича 500 г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- морква1 шт.
- сіль за смаком
- перець чорний мелений за смаком
- зелень за смакомСпосіб приготування:
Крок ½
Печінку помийте, наріжте шматочками. Цибулю очистіть і розріжте на 4 частини. Пропустіть підготовлені інгредієнти через м’ясорубку. Моркву і зелень помийте та обсушіть. Моркву натріть на середній терці, а зелень подрібніть і додайте все до печінки. Масу посоліть, поперчіть і перемішайте.Крок 2/2
Солодкий перець помийте і очистіть від серцевини. Розріжте навпіл і наповніть половинки підготовленою начинкою. Викладіть їх на деко і запікайте 30 хвилин при температурі 190 °C. Перед подачею прикрасьте зеленню.
Як писали «ФАКТИ», раніше кулінар та блогер Тарас Кліпін поділився незвичайним та водночас легким у виконанні рецептом фаршированого перця з сиром. А кулінарка Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати фаршировані по-українські томати.
Фото: Depositphotos
1803Читайте нас у Facebook