ПОИСК
Книга рецептів

Печений рулет із курки: можна й тим, хто слідкує за вагою

20:15 26 жовтня 2023
Печений рулет із курки

Це смачна альтернатива купованим ковбасам та шинці, можна діткам на канапки в школу, можна вживати як самостійну страву, так і додавати в салати, піцу, до яєчні, пояснює дієтологиня Катерина Черкаська.

До речі, нагадаємо рецепт штруделя з куркою, сиром і грибами.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 300 г
  • Часник — 2 зубчики
  • Желатин — 15 г або агар-агар 1 уп.
  • Паприка, куркума, каррі, будь-яка зелень та спеції за вашим смаком.

Приготування:

Куряче філе нарізаємо малими шматочками. Часник видавлюємо, зелень мілко нарізаємо. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо желатин, спеції, гарно перемішуємо. Викладаємо суміш в рукав для запікання і надаємо потрібну нам форму. Можна у вигляді ковбаси. Гарно замотуємо і ставимо в холодильник на 40−50 хв. Після кладемо м'ясо в форму і випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.

РЕКЛАМА

Нагадаємо рецепт штруделя з куркою та овочами.

РЕКЛАМА

4251

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів