Печений рулет із курки: можна й тим, хто слідкує за вагою
Це смачна альтернатива купованим ковбасам та шинці, можна діткам на канапки в школу, можна вживати як самостійну страву, так і додавати в салати, піцу, до яєчні, пояснює дієтологиня Катерина Черкаська.
До речі, нагадаємо рецепт штруделя з куркою, сиром і грибами.
Інгредієнти:
- Куряче філе — 300 г
- Часник — 2 зубчики
- Желатин — 15 г або агар-агар 1 уп.
- Паприка, куркума, каррі, будь-яка зелень та спеції за вашим смаком.
Приготування:
Куряче філе нарізаємо малими шматочками. Часник видавлюємо, зелень мілко нарізаємо. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо желатин, спеції, гарно перемішуємо. Викладаємо суміш в рукав для запікання і надаємо потрібну нам форму. Можна у вигляді ковбаси. Гарно замотуємо і ставимо в холодильник на 40−50 хв. Після кладемо м'ясо в форму і випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.
Нагадаємо рецепт штруделя з куркою та овочами.
4370Читайте нас у Facebook