- 17:05 «Я його поважаю»: Зеленський заявив, що Шмигаля не «здасть»
- 16:33 Війна поглинула останні резерви: глава Центробанку рф визнала, що запас міцності країни вичерпується
- 16:04 Тиграм може знадобитися допомога друзів, а Зміям треба бути напоготові: східний гороскоп на тиждень 23 — 29 червня
- 15:39 «Просто хочу, щоб він був живий»: син відомого телеведучого пішов на війну з росією
- 14:53 Штраф можуть виписати, але права не відберуть: у МВС прокоментували чутки про покарання водіїв за «підморгування» аварійкою
- 14:23 «Уперше в житті залишив автограф на футбольній бутсі»: співак Юлік зустрівся з українськими біженцями у Лондоні
- 14:01 У віці 90 років померла відома радянська актриса-путіністка
- 13:52 Без Нелі Штепи: у Полтаві вп’яте поспіль не зміг розпочатися суд над ексмеркою Слов’янська, бо вона не виходить на зв’язок
- 13:11 Випросив: Трампа таки номінували на Нобелівську премію миру
- 12:46 Готуйтеся до масштабних перевірок: частина українців можуть втратити соцвиплати вже у липні
- 12:20 «Скажу чесно: не одній кобіті зносило дах від мого м’яса»: відомий український співак запустив власне кулінарне шоу
- 12:01 Швидкий пиріг з трьох інгредієнтів: без борошна та цукру, ніжний та смачний
Квасолевий салат із маринованими огірками: смачно так, що не відірватися

Якщо ви зголодніли, з'їжте страву з квасолею, і ви будете відчувати ситість півдня. Багато хто уникає квасолевих ласощів з однієї причини — квасоля вариться досить довго, якщо її не замочити на ніч. Але є вихід. Купіть консервовану квасолю. Вона продається в будь-якому супермаркеті. Причому, кількох різновидів.
Рецептом чудового квасолевого салату поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше давала рецепт домашніх сирників на жовтках.
- Цей салат дуже смачний, хоча інгредієнти в ньому досить прості, — каже Елла Іванова. — Рецепт такий.
Квасолевий салат
- 1 банка консервованої квасолі
- 2 буряки
- 5 маринованих огірочків
- 1 цибулина
Для заправки
- 1 чайна ложка гірчиці в зернах
- Сіль — за смаком
- Чорний перець — за смаком
- 2 столові ложки соняшникової або оливкової олії
- 1 чайна ложка оцту або лимонного соку
Буряк запекти до готовності. Натерти на тертці. Цибулю порізати кільцями або кубиками. З'єднати буряк і цибулю з іншими інгредієнтами. І заправити заправкою з рослинної олії, лимонного соку та спецій.
І смачного!
Нагадаємо рецепт бурякового салату з дуже смачною заправкою.
Фото з альбому Елли Іванової
25962Читайте нас у Facebook