- 15.07 22:28 Зцілювальний сад: ці рослини обов'язково потрібно посадити поруч із будинком
- 15.07 22:01 Незвичайний яєчний салат: фантастично смачно та ситно
- 15.07 21:32 «Він гордий батько»: Бред Пітт у відчаї через Анджеліну Джолі та дітей
- 15.07 21:03 Змініть це у своєму харчуванні й забудете про проблеми з кишечником
- 15.07 20:53 На перемогу Усика, на якого під час битви поглядів розкричався Дюбуа, вже поставили 500 тисяч доларів
- 15.07 20:35 Осиротіла семимісячна донька: на Сумщині поліг 26-річний офіцер з Вінниччини
- 15.07 20:06 Кошички з тіста філо: сміливо подавайте до святкового столу
- 15.07 19:53 Суд не заарештував Шабуніна, але закордонний паспорт відібрав
- 15.07 19:52 «Динамо» з червоною карткою не змогло обіграти клуб із Румунії: відеоогляд матчу
- 15.07 19:40 «Жуковщина» та мігранти: на що планують робити ставку окупанти при новому наступі
- 15.07 19:14 Закохані очі: Тарас Цимбалюк вразив шанувальників
- 15.07 19:01 Водоліям — «Паж кубків» та ностальгія, Дівам — «Закохані» та вибір між серцем і розумом: Таро-прогноз на 16 липня
Просто, смачно, ефектно: новорічна закуска «Мандаринки» від відомої фудблогерки Валерії Велігури

Відома фудблогерка Валерія Велігура, яка має понад 700 тисяч фоловерів в Instagram та понад 2 мільйони підписників у TikTok, поділилася своєю улюбленою закускою «Мандаринки», що буде вельми доречною на новорічному столі.
«Проста, смачна та ефектна страва на новорічний стіл. Готую та перезнімаю цей рецепт щороку, бо це вже традиція!» — написала вона.
Інгредієнти (на 6 шт.):
— 150 г курячого філе
- 2 яйця
- 100 г сиру
- 50 г майонезу/сметани/натурального йогурту
- 1−2 зубчики часнику
- сіль та перець за смаком
- 3 середні морквиСпосіб приготування:
«Куряче філе та яйця відварюємо. ЛАЙФХАК: щоб не варити моркву декілька годин — я її очистила, зав’язала в пакет і відправила в мікрохвильовку при максимальній потужності на 5 хвилин, перевернула і відправила ще ~ на 5 хвилин! Дала охолонути і морква готова до роботи. Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Сир, яйця та моркву натираємо на дрібній тертці. У глибокій ємності поєднуємо філе, яйця та сир. Додаємо майонез/сметану, подрібнений часник, спеції та перемішуємо до однорідної маси. Формуємо 6 однакових кульок. На харчову плівку кладемо трохи моркви та формуємо тонкий млинець. У середину цього млинця кладемо начинку і загортаємо як я показую на відео. Прикрашаємо „мандаринки“ м’ятою та гвоздикою/чорним перцем. Смачного!» — написала фудблогерка.
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати новорічний салат «Шанхай», а також салат з грушею та шароном, який зробить новорічний стіл особливим.
659Читайте нас у Facebook