- 10:26 Отримав водійське посвідчення і став ще більше схожим на Бреда Пітта: Анджеліну Джолі з сином сфотографували у Лос-Аджелісі
- 09:57 Мангал не потрібен: Іван Янюк розповів, як приготувати смачний шашлик, не виходячи з квартири
- 09:34 Де і о котрій годині дивитись онлайн Усик — Дюбуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій-реванш за титул абсолютного чемпіона світу
- 09:24 В Україні зросли виплати працюючим пенсіонерам: про які суми йдеться
- 08:54 Окупанти вдарили по Кривому Рогу, Харкову та Вінниці балістикою та дронами: є постраждалі
- 08:16 Стрільцям сьогодні корисно помріяти, а Козерогам не слід поспішати: гороскоп на 16 липня
- 15.07 22:28 Зцілювальний сад: ці рослини обов'язково потрібно посадити поруч із будинком
- 15.07 22:01 Незвичайний яєчний салат: фантастично смачно та ситно
- 15.07 21:32 «Він гордий батько»: Бред Пітт у відчаї через Анджеліну Джолі та дітей
- 15.07 21:03 Змініть це у своєму харчуванні й забудете про проблеми з кишечником
- 15.07 20:53 На перемогу Усика, на якого під час битви поглядів розкричався Дюбуа, вже поставили 500 тисяч доларів
- 15.07 20:35 Осиротіла семимісячна донька: на Сумщині поліг 26-річний офіцер з Вінниччини
Домашня ковбаса — це завжди окраса святкового столу. Зараз є запит саме на курячу — бо ж натуральна і дітям можна. Але при цьому, щоб рецепт був не складний в роботі, а ковбаса виходила смачною та соковитою. А це не просто, часто курячі домашні ковбаси сухі. Ковбасу, приготовлену за цим рецептом можна і дітям, і гостям на новорічний стіл, ділиться кулінарка Любов Біріна.
Інгредієнти:
- М'ясо куряче — 400 г
- Вершки 36% - 40 г
- Сіль — 6 г
- Часник — 2 зубці
- Чорний перець
Приготування:
Курячі четвертини звільнити від кісток і від шкіри. В рецепті вказана вага чистого м'яса. Порізати кубиком, додати решту інгредієнтів. Добре вибити рукою. Помістити в місткість, накрити і залишити на ніч.
Начинити кишку (не надто туго, але й не вільно). Кінці зав'язати. Закрутити «равликом», проткнути дерев'яною паличкою по середині. Проварити над парою під кришкою 30 хвилин при помірному кипінні. Паперовим рушником забрати вологу. Смажити на сковороді під кришкою з двох сторін.
Раніше дієтологиня Катерина Черкаська підказала рецепт печеного рулета із курки, який можна вживати тим, хто слідкує за вагою.
3182Читайте також: Мармуровий рулет з курки: побалуйте родину на різдвяні свята
Читайте нас у Facebook