- 21:30 Уся в талановиту маму: Дженніфер Лопес натякнула на захопливу співпрацю з донькою
- 21:12 «Це самогубство»: експерт про рішення парламенту Ірану закрити Ормузьку протоку
- 21:01 Зменшує хронічні запалення: корисні властивості бурякового соку, який вважається суперпродуктом
- 20:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20:45 «У вінку кожна квітка має символічне значення», — колекціонерка фарфору Людмила Карпінська-Романюк
- 20:33 З перших днів війни пішов боронити країну: в бою на Донеччині загинув нацгвардієць з Київщини
- 20:08 Фаршировані гриби в духовці: пікантний та вишуканий перекус
- 19:54 Скорпіонам — «Імператриця», Дівам — «Дев'ятка Кубків», а Левам — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 23 червня
- 19:44 Російські війська тепер мають технологічну перевагу: ЗМІ про нову тактику ударів дронами
- 19:34 Екстретя ракетка світу та уродженка москви ледь не влаштували бійку після матчу у Німеччині
- 19:26 Трамп дав путіну час на продовження війни проти України: аналітик про удари США по Ірану
- 19:15 Буде використано «іспанську модель»: як будуть позбавляти прав літніх водіїв
Салат із курячою печінкою та соусом із маринованими огірками: смачно та незвично

Куряча печінка — продукт корисний і досить бюджетний. З неї можна приготувати чимало смачних страв — у тому числі салатів. Салат з курячою печінкою — це смачно і ситно. А готується він досить швидко і просто.
Рецептом страви поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова. Нагадаємо рецепт ніжних і соковитих печінкових кульок.
- Напевно такого салату ви ще не куштували, — каже Елла Іванова. — Приготуйте — думаю, вам сподобається. Можливо, ви скористаєтеся цим рецептом не раз.
Салат із курячої печінки під незвичайним соусом
- 400 г курячої печінки
- 1 цибулина
- 1 лавровий лист
- Петрушка
Для соусу
- 100−150 г сметани
- 1 жовток
- 100 г маринованих огірочків
- Перець
- Можна додати часник
- 1 чайна ложка гірчиці в зернах
- Трохи олії
Відварюємо печінку без солі — з додаванням цибулі та лаврового листа. Охолоджуємо. Доповнюємо зеленню і соусом із вищевказаних інгредієнтів, які потрібно просто з'єднати. Мариновані огірки попередньо натерти на тертку, а жовток розім'яти за допомогою виделки. Салат готовий. Подавайте його в красивій піалі або в келиху.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт домашньої курячої ковбаси.
Фото з альбому Елли Іванової
789Читайте нас у Facebook