Ніжні відбивні без відбивання м'яса: спробуйте — не пошкодуєте
Відбивні без відбивання м'яса — звучить дещо парадоксально, але у гастрономії парадоксів не порахувати. Вже нікого не дивують солона карамель, смажене морозиво, шоколад із перцем, теплий салат… І відбивні без відбивання м'яса можливі! Вони чудова альтернатива традиційним. Адже багато хто любить відбивні, але не любить відбивати м'ясо. Причини можуть бути різні. Наприклад, ви хочете приготувати відбивні пізно ввечері і при цьому не бажаєте турбувати сусідів.
Дуже ніжні та смачні а-ля відбивні вийдуть із фаршу. Скористайтеся рецептом від відомої української кулінарки Елли Іванової.
— Це дуже вдалий рецепт, — каже Елла Іванова. — Спробуйте — не пошкодуєте. Для приготування підійде будь-який фарш — курячий, індичий, яловичий… Рецепт простий та швидкий.
Відбивні без відбивання м'яса
- 400 г будь-якого м'ясного фаршу
- Перець — на смак
- Сіль — на смак
- Панірувальні сухарі
- Рослинна олія — для смаження
У фарш додати сіль і перець, сформувати відбивні, панірувати в сухарях і смажити до готовності на олії.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт домашньої курячої шинки від суперфіналістки «МайстерШефа» Ольги Рябенко та найсмачніших хачапурі з м'ясом та сиром від Тетяни Литвинової.
Фото з альбому Елли Іванової
2005Читайте нас у Facebook