- 22:27 Як їсти круасан, щоб не засипати все крихтами: тонкощі етикету
- 22:01 Неймовірно смачний соус: основний інгредієнт вас здивує
- 21:30 Вікторія Бекхем порушила мовчання щодо сварки з Брукліном Бекхемом
- 21:01 Простий трюк для здорових помідорів: потрібне тільки молоко
- 20:45 «Ягідна галета з хрусткими бортиками з тіста — делікатес із делікатесів», — гастроблогерка Марина Гармаш
- 20:32 Троє діток лишились без тата: під Бахмутом загинув воїн з Рівненщини
- 20:17 Осліпнете від блиску: які «секретні» інгредієнти досвідчені домогосподарки додають у воду для миття підлоги
- 20:06 Готуємо український калач: рецепт запашної випічки до ранкової кави
- 19:57 У Кам’янському уклали меморандум на розвиток міста: мер Білоусов розповів деталі
- 19:44 Окупанти використовують штучний інтелект у нових дронах: на фронті з’явилася нова серйозна небезпека
- 19:22 «Захопити командира, убити всіх інших»: на CNN оприлюднили нові докази воєнних злочинів росії
- 19:03 Овнам — «Вежа» та раптові зміни, Терезам — «Зірка» та виконання бажань: Таро-прогноз на п'ятницю, 23 травня
Дуже смачні пиріжки з нічного тіста: результат перевершить ваші очікування

Хто ж не любить ласувати пиріжками? Напевно, це питання риторичне. А найсмачніші на світі пиріжки, звичайно, домашні. І приготувати їх не так складно, як багатьом здається. Рецептом пиріжків з нічного тіста поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка нещодавно розповідала, як приготувати смачні та красиві трояндочки з яблуками.
— Для пиріжків підійде будь-яка начинка — яблука, повидло, улюблене варення, — каже Елла Іванова. — Я люблю пиріжки з яблучним варенням. Вони дивовижні! Результат перевершить ваші очікування.
Тістечка з варенням
150 г теплого молока
8 г пресованих дріжджів
30 г вершкового масла
1 яйце
15 г олії
50 г цукру
Сіль
3 г ванільного цукру
250−300 г борошна
Для змащування
1 жовток
1 столова ложка молока
Замісити тісто із зазначених інгредієнтів. Помістити на пів години у тепле місце. Робимо обминання. Потім ставимо в холодильник годин на 9−10, тобто на ніч. Ділимо на порції. Робимо пиріжки з начинкою — улюбленим варенням. Залишаємо пиріжки для підйому на пів години у теплому місці. Змащуємо жовтком із молоком. Випікаємо при 180 градусах 20−25 хвилин.
І смачного!
А українська кулінарка Ліза Глинська порадила приготувати десерт «Яблучні хмаринки», який можна за бажанням готувати й без цукру.
Фото Елли Іванової
1076Читайте нас у Facebook