- 10:59 Ціни злетять? Які продукти можуть подорожчати до осені
- 10:49 СБУ затримала «крота» фсб у провідному військовому інституті України
- 10:45 Бюджетна юшка з червоної риби від новобранця ЗСУ Ектора Хіменеса Браво — проста, ароматна і дуже смачна
- 10:33 Трамп змінив думку про те, що йому буде легко закінчити російсько-українську війну
- 09:56 В рф дрони атакували важливий військовий завод: підприємство зупинило роботу
- 09:26 Доплати до пенсій: хто скоро отримає до 2361 гривні додатково на місяць
- 08:54 Атака на Україну: окупанти били по інфраструктурі та житлових кварталах, є загиблі та постраждалі
- 08:18 Тельцям краще поберегти нерви, а Скорпіонам варто приділити увагу родичам: гороскоп на 23 травня та термінове посланння від мольфара на червень
- 05:05 Ванна буде як нова: експертка Мелісса розповіла, як надати блиску старій сантехніці без надмірних витрат
- 02:54 Терти до нестями більше не потрібно: як легко позбутися вапняного нальоту в унітазі
- 22.05 22:27 Як їсти круасан, щоб не засипати все крихтами: тонкощі етикету
- 22.05 22:01 Неймовірно смачний соус: основний інгредієнт вас здивує
Десерт із консервованими фруктами, горіхами та лукумом: незвично і смачно

Десерти в кафе і ресторанах коштують недешево. Домашні ласощі набагато бюджетніші. І не обов'язково готувати десерти за класичними рецептами. Проявіть креативність, здивуйте рідних і близьких. Можливо, вони вашу ідею візьмуть на замітку. А це приємно!
Рецептом десерту з консервованими фруктами, горіхами та лукумом поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Готувати цей десерт потрібно безпосередньо перед подачею, — каже Ардія Діаманті. — Альтернативою лавандовому меду може бути горіхове варення, а волоським горіхам — мигдаль. Подавайте десерт у красивих креманках.
Десерт із горіхами та лукумом (на дві порції)
- Лукум — 2 кубики
- Виноград — 10 ягід
- Консервований персик — 4 половинки
- Волоський горіх — 4 шт.
- Вершкове морозиво — 2 кульки
У креманку помістити половинки консервованого персика, слив або абрикосів. Додати підсмажений волоський горіх, виноград і порізаний на слайси лукум.
Подавати з кулькою ванільного або вершкового морозива. За бажання прикрасити листочками свіжої м'яти та доповнити лавандовим медом.
І смачного!
Нагадаємо рецепт мангової пана-коти
Фото з альбому Ольги Сметанської
206Читайте нас у Facebook