- 05:05 Ванна буде як нова: експертка Мелісса розповіла, як надати блиску старій сантехніці без надмірних витрат
- 02:54 Терти до нестями більше не потрібно: як легко позбутися вапняного нальоту в унітазі
- 22.05 22:27 Як їсти круасан, щоб не засипати все крихтами: тонкощі етикету
- 22.05 22:01 Неймовірно смачний соус: основний інгредієнт вас здивує
- 22.05 21:30 Вікторія Бекхем порушила мовчання щодо сварки з Брукліном Бекхемом
- 22.05 21:01 Простий трюк для здорових помідорів: потрібне тільки молоко
- 22.05 20:45 «Ягідна галета з хрусткими бортиками з тіста — делікатес із делікатесів», — гастроблогерка Марина Гармаш
- 22.05 20:32 Троє діток лишились без тата: під Бахмутом загинув воїн з Рівненщини
- 22.05 20:17 Осліпнете від блиску: які «секретні» інгредієнти досвідчені домогосподарки додають у воду для миття підлоги
- 22.05 20:06 Готуємо український калач: рецепт запашної випічки до ранкової кави
- 22.05 19:57 У Кам’янському уклали меморандум на розвиток міста: мер Білоусов розповів деталі
- 22.05 19:44 Окупанти використовують штучний інтелект у нових дронах: на фронті з’явилася нова серйозна небезпека
Чипси — улюблена їжа дітей і дорослих. Щоправда, магазинні часто містять ненатуральні інгредієнти. А ось домашні — зовсім інша справа. І головне — приготувати їх простіше простого. Пригостить рідних і близьких — і вони попросять вас приготувати такі чипси ще не раз. Такі чипси можна приготувати не тільки в будні. Вони стануть прикрасою святкового столу.
Рецептом дивовижних ласощів поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше пропонувала приготувати ніжні відбивні без відбивання м'яса.
- Смак таких чипсів залежить від смаку сиру, — каже Елла Іванова. — Додавати сіль не потрібно, оскільки сир сам по собі зазвичай солоний. Можна додавати будь-які улюблені спеції. Чипсовий корж має вийти дуже тонким. Його легко розламати на частини. Виглядають ласощі дуже апетитно. А який аромат!
Сирно-грибні чипси
- 150 г сиру
- 2−3 грибочки-шампіньйони
Сир натираємо на дрібну тертку. І викладаємо на деко тонким шаром. Тонкі слайси грибів — зверху. Запікаємо 10−12 хвилин до готовності грибів за температури 180−200 градусів.
І смачного!
Нагадаємо рецепт смачних пиріжків із нічного тіста.
Фото з альбому Елли Іванової
450Читайте нас у Facebook