- 08:17 Левам варто навести лад у думках та справах, а Рибам — не чинити опір несподіваним змінам: гороскоп на 21 червня
- 08:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20.06 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
Є люди, які вважають, що найсмачніша їжа — у ресторані. Інші переконані, що немає нічого кращого за домашню їжу. Але те, що домашні ласощі обійдуться дешевше за ресторанні, в цьому ніхто не сумнівається.
Страва, рецептом якої поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, переконає вас у цьому. Фаршировані печериці можна подати на вечерю, оскільки процес приготування не забере багато часу.
Цей рецепт варто взяти на замітку.
— Готувати цю страву — справжнє задоволення, — каже Елла Іванова. — Аромат і смак печериць з начинкою вище всіх похвал. До речі, начинка може бути різною. Ви можете проявити фантазію. Замість вершків можна використовувати м'який сир.
Фаршировані печериці
- 3 великих печериці
- 1 маленька цибулина
- Часник
- 30 г сиру
- 50 г вершків
- Перець
- Сіль
У печериці відрізати ніжку, подрібнити її і посмажити з цибулею, додавши вершки та часник. Начинити цією сумішшю шапочку гриба, яку попередньо збризнули олією. Запекти до готовності, посипавши грибочок тертим твердим сиром.
Запікаємо при 190−200 градусах хвилин 12−15.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт салату «Леді Вінтер» від відомої кулінарки Людмили Борщ, а також розповідали, як приготувати закарпатський бограч із чотирма видами м'яса.
Фото з альбому Елли Іванової
717Читайте нас у Facebook