Салат з моркви та трьох видів капусти: вітамінний рай
Взимку всім нам бракує вітамінів. А це означає, що потрібно подбати про своє здоров'я. Морква та капуста — нам на допомогу. Салати з цих овочів можуть бути різноманітні. Використовуйте моркву та капусту у свіжому вигляді. Це вітамінний рай! Весна вже не за горами. Тоді різних свіжих овочів буде більше. Але кожна пора року чудова по-своєму. І треба вміти насолоджуватися сезонними дарами природи.
Рецептом вітамінного салату поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Готуємо смачний та простий салат, — каже Елла Іванова. — До того ж він дуже корисний. А це дуже важливо задля підтримки здоров'я. Такий салат можна готувати кілька разів на тиждень. Він легкий та свіжий.
Салат з моркви та трьох видів капусти
Беремо пекінську, червонокачанну та білокачанну капусту по 100−150 г, а також 1 морквину.
Все натираємо на тертці.
Додаємо сіль, цукор та 1 столову ложку лимонного соку або яблучного оцту.
Для заправки з'єднуємо 2−3 столові ложки олії, 1 зубок часнику, перчик чилі, чорний перець і паприку (на смак), можна додати коріандр.
Прогріваємо олію зі спеціями та гарячою олією заправляємо салат.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти салату «Леді Вінтер» від Людмили Борщ, а також «швидких» біляшів від Тетяни Литвинової.
Фото з альбому Елли Іванової
1178Читайте нас у Facebook