- 22:27 Сріблясті босоніжки — тренд літа-2025: чому це взуття стане вигідною інвестицією в гардероб
- 22:00 Дуже смачна спаржа: королівське задоволення
- 21:30 Ніколь Кідман зізналася, що шкодує про одну річ, від якої відмовилася під час побачень
- 21:00 Як почистити духовку без проблем: найкращі домашні засоби
- 20:45 «Обов'язково зверху посипаю пампушки смаженою цибулею», — кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш
- 20:34 Користувався авторитетом серед побратимів: понад рік рідні чекали на захисника з Вінниччини, який поліг під Бахмутом
- 20:22 Ракам — «Закохані» та турбота про близьких, Терезам — «Сонце» і радість: Таро-прогноз на 19 травня
- 20:10 Салат «Апельсинчик»: обов’язково подавайте на святковий стіл
- 19:45 ЗСУ знищили 50-річний раритет окупантів: про що йдеться
- 19:39 Грози, град та аномальний холод: що кажуть синоптики про погоду у травні, яка, як і раніше, не тішить українців
- 19:07 Квартиру відберуть, але телевізор та зубну щітку залишать: якого майна мають право позбавити ухилянта в умовах воєнного стану
- 18:20 Дякую за лідерство у збереженні життів: що сказав Зеленський віцепрезиденту США на зустрічі у Ватикані
Салат з моркви та трьох видів капусти: вітамінний рай

Взимку всім нам бракує вітамінів. А це означає, що потрібно подбати про своє здоров'я. Морква та капуста — нам на допомогу. Салати з цих овочів можуть бути різноманітні. Використовуйте моркву та капусту у свіжому вигляді. Це вітамінний рай! Весна вже не за горами. Тоді різних свіжих овочів буде більше. Але кожна пора року чудова по-своєму. І треба вміти насолоджуватися сезонними дарами природи.
Рецептом вітамінного салату поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Готуємо смачний та простий салат, — каже Елла Іванова. — До того ж він дуже корисний. А це дуже важливо задля підтримки здоров'я. Такий салат можна готувати кілька разів на тиждень. Він легкий та свіжий.
Салат з моркви та трьох видів капусти
Беремо пекінську, червонокачанну та білокачанну капусту по 100−150 г, а також 1 морквину.
Все натираємо на тертці.
Додаємо сіль, цукор та 1 столову ложку лимонного соку або яблучного оцту.
Для заправки з'єднуємо 2−3 столові ложки олії, 1 зубок часнику, перчик чилі, чорний перець і паприку (на смак), можна додати коріандр.
Прогріваємо олію зі спеціями та гарячою олією заправляємо салат.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти салату «Леді Вінтер» від Людмили Борщ, а також «швидких» біляшів від Тетяни Литвинової.
Фото з альбому Елли Іванової
1188Читайте нас у Facebook