- 22:27 Сріблясті босоніжки — тренд літа-2025: чому це взуття стане вигідною інвестицією в гардероб
- 22:00 Дуже смачна спаржа: королівське задоволення
- 21:30 Ніколь Кідман зізналася, що шкодує про одну річ, від якої відмовилася під час побачень
- 21:00 Як почистити духовку без проблем: найкращі домашні засоби
- 20:45 «Обов'язково зверху посипаю пампушки смаженою цибулею», — кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш
- 20:34 Користувався авторитетом серед побратимів: понад рік рідні чекали на захисника з Вінниччини, який поліг під Бахмутом
- 20:22 Ракам — «Закохані» та турбота про близьких, Терезам — «Сонце» і радість: Таро-прогноз на 19 травня
- 20:10 Салат «Апельсинчик»: обов’язково подавайте на святковий стіл
- 19:45 ЗСУ знищили 50-річний раритет окупантів: про що йдеться
- 19:39 Грози, град та аномальний холод: що кажуть синоптики про погоду у травні, яка, як і раніше, не тішить українців
- 19:07 Квартиру відберуть, але телевізор та зубну щітку залишать: якого майна мають право позбавити ухилянта в умовах воєнного стану
- 18:20 Дякую за лідерство у збереженні життів: що сказав Зеленський віцепрезиденту США на зустрічі у Ватикані
Впізнаєте його? В кожному регіоні його називали по-іншому, але смак все одно незмінний. Це дуже смачно та ситно, діти будуть у захваті, ділиться кулінарка Тетяна Грудзінська. До речі, нагадаємо рецепт вівсяного печива з родзинками.
Інгредієнти:
- 200 г маргарину або масла
- 100 г цукру
- 2 яйця
- 0,5 ч. л. соди погасити оцтом і 0,5 ч. л. амонію (можна розвести в 1ст. л. сметани).
- 400 г борошна
- Перемастити яблучним джемом (можна інший джем)
Помадка/глазур:
- 200 г цукру
- 100 г води
- 1 ч. л. оцту
- 1−2 ч. л. олії
Приготування: маргарин збити з цукром до пишної маси, додати яйця, соду, амоній, борошно і замісити тісто. Вирізати печиво. Пекти 12 хв при 180 градусах.
Перемастити печиво яблучним джемом.
Помадка: зварити цукор з водою до густого сиропу, в кінці додати 1 ч.л. оцту. Охолодити і збити до білого кольору, додати 2 ч.л. олії, покрити зверху печиво. Для декору розтопила чорний шоколад.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт курячих нагетсів
779Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів