- 17:08 «Сильніші разом»: діти з футбольної секції, яку підтримує Favbet Foundation, взяли участь у фестивалі до Дня Європи
- 17:04 Окупанти знову розстріляли полонених: що відомо
- 16:46 «Молюся за тебе». Алла Пугачова публічно звернулась до онука Микити
- 16:24 Це державна зрада: Дональд Туск відреагував на обіцянку кандидата в президенти Польщі не пускати Україну в НАТО
- 16:23 «Для мене було великою честю»: Кейт Міддлтон зворушила своїм вчинком
- 16:09 У путіна висунули умову для підписання мирної угоди з Україною
- 15:56 Тил допомагає фронту: авіакомпанія «Українські вертольоти» передала військовим автівки та техніку
- 15:52 Працюють ефективно, і не смердять на весь дім: експертка Марина порадила три засоби для очищення унітазу
- 15:50 Не тільки готель «Україна» та БЦ «Парус»: хто може купити найбільший виставковий центр України
- 15:29 Ніякого розмороження російських активів: країни G7 зробили спільну гучну заяву
- 15:22 800 млн доларів на тиждень: стільки грошей НБУ витрачатиме на утримання курсу долара, і яким він буде
- 14:53 Столітня боротьба за українську державу триває: до Дня Героїв ССО нагородили 94-річного політв’язня Олещука
М’ясний салат по-корейськи: гості оцінять «на відмінно»

Це салат для тих, хто любить щось пікантне. Дуже смачне поєднання обсмаженого м'яска та овочів! Цікавої нотки дає корейська морква та часник. Також буде дуже смачно, якщо додати обсмажений кунжут та трошки гострого перцю, ділиться кулінарка Софія Гаврильців.
Склад:
- 1 куряча грудка (можна і свинину)
- 2 середні огірки
- 1 болгарський перець
- 2 пір’їни зеленої цибулі
- 1 синя цибуля
- 1 зубчик часнику
- 100 г корейської моркви
- 2 ст. л. олії
- 1 ст. л. соєвого соусу до м’яса і 0,5 ст. л. до огірка
Приготування
Куряче філе ріжемо на вузькі довгі смужки, солимо, додаємо перець і на сковорідці з олією смажимо до готовності. Майже в кінці тушкування додаємо до м’яса соєвий соус.
Огірок та перець нарізаємо соломкою, синю та зелену цибулю нарізаємо пір’ями.
На дно глибокої тарілки викладаємо огірок, вимішуємо його з часником і соєвим соусом. Далі викладаємо перець, гаряче м’ясо, зелену та синю цибулю і моркву по-корейськи. Усе перемішуємо — і салат готовий.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти салатів «Поцілунок коханця» — ніжний, соковитий та з пікантним присмаком, а також «Генерал», від якого й сам Залужний не відмовівся б.
3679Читайте нас у Facebook