- 21:02 Додайте це до ранкової кави: як посилити спалювання жиру
- 20:45 «Арія Одарки з опери „Запорожець за Дунаєм“ геніально втілена у фарфорових штофах подружжям Трегубових», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:36 За службу отримав «Хрест Хоробрих»: на війні загинув лейтенант поліції зі Львівщини
- 20:08 Рогалики на сирному тісті: смачно так, що не відірватись
- 19:45 Окупанти не можуть здійснити прорив: експерт про літній наступ ворога
- 19:21 Курс долара до 25 травня: чи вплине на нього скасування «економічного безвізу» з ЄС
- 19:08 Частині українців виплатять по 11 тисяч гривень на людину: хто може претендувати
- 18:59 Близнюкам — «Шістка Кубків» та ностальгія, Дівам — «Місяць» та обережність: Таро-прогноз на суботу, 17 травня
- 18:53 Не зупиниться ні перед чим: Оля Полякова зʼявилася на червоній доріжці Каннського фестивалю
- 18:34 Україна змінює концепцію використання танків, — ЗМІ
- 18:12 Полунична галета на сирному тесті від переможниці «МайстерШефа»: «о боже, як смачно!»
- 17:47 Пощастить і в коханні, і в грошах: на кого із знаків зодіаку чекає успіх у вихідні дні 17−18 травня
Багато хто не любить поратися на кухні довго. У такому разі стають у пригоді консервовані овочі — наприклад, квасоля, нут, зелений горошок, кукурудза… А авокадо, крім того, що смачне та корисне, дуже швидко та легко очищається — не те, що, наприклад, морквина.
Приготуйте паштет з консервованого нуту та авокадо — не пошкодуєте. Такий смаколик буде доречним і в будні, й у свята. Ідею його приготування варто взяти до уваги — на випадок приходу гостей. Адже іноді часу так мало, гості вже на порозі…
Рецептом страви поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше порадила приготувати дуже смачні пиріжки з нічного тіста.
— Ця страва смачна та ситна, — каже Елла Іванова. — Гадаю, сподобається вона всім. Авокадо має бути стиглим.
Паштет з нуту та авокадо
1 банка консервованого нуту
1 авокадо
Зелень (краще взяти базилік)
Сіль
Сік лимона (до смаку)
Трохи олії
Перець чилі
Прованські трави
Можна за бажанням додати часник
Консервований нут та авокадо подрібнити у блендері, додавши лимонний сік та зелень. Полити гарячою олією, в якій трохи просмажити перчик чилі, порізаний на невеликі шматочки.
Смачного!
А відома кулінарка Наталія Калніна поділилася своїм рецептом рисової запіканки з куркою.
471Читайте також: Баба-шарпанина: цей традиційний український пиріг із рибою згадував ще Котляревський в «Енеїді»
Читайте нас у Facebook