- 16.06 23:58 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 16.06 22:28 Як вибрати фініки: є фактор, який ви не враховуєте
- 16.06 22:01 Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто
- 16.06 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 16.06 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 16.06 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 16.06 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 16.06 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 16.06 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 16.06 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 16.06 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 16.06 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
Неймовірно смачний лимонний десерт: готується дуже просто і швидко

Багато хто купує дорогі десерти в ресторанах з тієї причини, що самі не наважуються приготувати подібні ласощі вдома. Але початок — це вже пів справи, тому варто хоча б ознайомитися з кількома рецептами і зрозуміти їхню суть. Немає сумніву, що ви подумаєте: «Невже все так просто? Щось змішати, щось додати… І за це ми платимо в ресторані такі чималі гроші!«
Звісно, можна заперечити: не лише за сам десерт, а й за атмосферу!
Однак, як би там не було, навчитися готувати улюблені десерти нікому не завадить.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
- Це дуже смачний і ароматний десерт, — каже Елла Іванова. — Ви його полюбите і будете готувати не раз.
Лимонний десерт
- 2 лимони
- Вершки 250 мл
- 2 столові ложки цукру
- Цедра 1 лимона
Лимони розрізаємо навпіл, виймаємо м'якоть.
З'єднуємо вершки, цукор, цедру лимона.
Усе прогріваємо. Але не кип'ятимо!
Знімаємо з вогню і додаємо лимонний сік, вичавлений із м'якоті.
Наповнюємо сумішшю половинки лимона. Ставимо в холодильник на дві години.
І смачного!
Нагадаємо рецепт десерту з чорносливом і домашнім сиром.
Фото з альбому Елли Іванової
1190Читайте нас у Facebook