Про те, як приготувати десерт, він розповів у соцмережах, запевнивши, що він дуже легкий у приготуванні та вийде у кожного. Час приготування — 15 хвилин. Ще дві години десерт має охолоджуватися у холодильнику.⠀
В каструлю влийте молоко, розбийте яйце, додайте цукор, ванільний цукор, дрібку солі. Перемішуючи всипте борошно та крохмаль, і вимішайте вінчиком в однорідну масу.
Ставимо на вогонь, перемішуючи вінчиком готуємо до загустіння крему. Виключіть вогонь, вкиньте масло, та вимішайте, щоб масло розтопилось. Лишіть на 2−3 хв охолонути.
На дно форми викладіть шоколадне печиво.
Залийте третину крему, розрівняйте. І так зробіть три шари.
На водяній бані розтопіть молочний шоколад, влийте трішки олії, та перемішуючи розігрійте на вогні, щоб розтопилось. Дайте трішки охолонути та залийте поверх десерту — розрівняли і дайте застигнути у холодильнику. За 1−2 години буде готово.