- 10:51 Холодно на заході, майже спекотно на сході та скрізь — дощі: синоптики обіцяють українцям «контрастні» вихідні 24 — 25 травня
- 10:24 Жінка напала з ножем на пасажирів на залізничному вокзалі у Гамбурзі: багато поранених
- 10:01 Непереможний український боксер-велетень нокаутував суперника у першому раунді
- 09:36 В «улові» — шість «Іскандерів» та 245 дронів: як ППО відбивала нічну атаку ворога
- 09:09 Дрони знову атакували завод «Енергія» у російському Єльці
- 08:41 Нічний удар по Києву: постраждали п'ять районів столиці
- 08:17 Дівам варто зосередитися на справах, що давно відкладалися, а Ракам побути на самоті: гороскоп на вихідні, 24 та 25 травня
- 23.05 22:26 Новий етикет у спортклубі: деякі моменти ви точно захочете обговорити з друзями
- 23.05 22:00 Дуже смачний салат: такого ви ще не куштували
- 23.05 21:29 Майже рік без покупця: розкішний подружній будинок Дженніфер Лопес та Бена Аффлека тепер на 8,1 мільйона доларів дешевший
- 23.05 21:00 Накип у чайнику розчиниться без жодного тертя: ці прості способи вас приємно вразять
- 23.05 20:34 На його рахунку десятки блискуче виконаних бойових завдань: на Донеччині загинув боєць з Одещини
Вальдорфський салат за рецептом Марини Боржемської: ідеальна страва для жінок на дієті

Цей салат отримав свою назву на честь готелю Waldorf-Astoria у Нью-Йорку. Більше ста років тому ця страва прикрашала столи на благодійному балу, присвяченому дитячій лікарні Святої Марії. З тих часів страва зазнала змін, і оригінальний рецепт, який складався з яблук, селери та майонезу, розширився ще на кілька компонентів — виноград і волоські горіхи.
Зараз страва пропонується людям, які дотримуються принципів здорового харчування, або дотримуються дієти. Одну з варіацій пропонує відома фітнес-тренерка Марина Боржемська.
Підготуйте такі інгредієнти:
- виноград — 100 г;
- солодке яблуко — 150 г;
- волоські горіхи — 100 г;
- селера — 80 г;
- листя салату — декілька штук;
- йогурт — 3 ст. л.;
- лимонний сік — 1 ст. л.;
- сіль — ¼ ч. л.;
- перець — щіпка.
Спосіб приготування
В мисці змішайте 3 столові ложки йогурту, 1 столову ложку лимонного соку, ¼ чайної ложки солі і дрібку перцю.
Наріжте яблуко так, щоб вам було зручно їсти його разом з іншими інгредієнтами.
Два стебла молодої селери вимийте і наріжте кружечками.
Для гармонії кольорів в салаті рекомендується використовувати яскравий виноград (краще використовувати виноград без кісточок).
За бажанням додаємо волоські горіхи та листя салату — їх варто просто порвати руками.
Змішуємо всі інгредієнти та смакуємо.
Нагадаємо також про іншу здорову страву від пані Марини — ватрушки зі шпинатом та сиром.
486Читайте нас у Facebook