Сало на потапці від шефа Алекса Якутова: готуємо стародавню козацьку закуску
Українська кухня зберегла чимало справжніх козацьких рецептів, які ми обираємо на повсякдень і досі.
Проте мало хто знає, що наші пращури вміли готувати і швидкі закуски, як-от грінки з житнього хліба.
Зазвичай на них клали скибочки сала, дрібно порізаний часник та зелену цибулю. За бажання такі бутерброди можна декорувати також оливками та дольками помідорів.
А шеф «Пекельної кухні» Алекс Якутов дещо модернізував цю страву, використавши не просто сало, а сиров'ялене.
Нове кулінарне відео він опублікував у себе в Instagram, продемонструвавши, що житню паляницю пік сам.
Нагадаємо також про українську варіацію знаменитої шакшуки, що її Алекс Якутов показав на своєму каналі раніше.
339Читайте нас у Facebook