Не лише поживно, а й корисно: відома дієтологиня розповіла, як зробити бутерброд «правильним»
Дієтолоиня Світлана Фус, яка раніше пояснювала, чому в раціоні обов'язково має бути гарбуз, розповіла, яким має бути корисний бутерброд.
На своїй сторінці у соцмережах вона розповіла про правильний підбір інгредієнтів.
Якщо ви любите бутерброди, то зробіть їх корисними:
- Хліб для бутерброду повинен бути з цільнозернового борошна.
- Додаємо важливий компонент — м’ясо, рибу або птицю. Рекомендую в відварному вигляді, приготовану на парі або запечену.
- Жодних соусів і майонезу! «Спеціальні» соуси дуже калорійні і часто не дуже натуральні. Якщо хочеться, то використовуйте змішане з зеленню авокадо або трохи гірчиці.
- Не забуваємо про зелень і овочі — чим більше, тим краще. Вони збільшать об’єм і краще наситять.
- Для смаку можна покласти у міру пряної зелені.
«У такому вигляді поживний бутерброд може бути варіантом перекусу. Не рекомендую їсти бутерброди на ніч», — радить дієтологиня та надає приклади корисних поєднань продуктів.
Раніше ідеєю бутербродів у вигляді сердечок зі шпротною намазкою та рецептом намазки з буряка поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова
Фото Pixabay
1928Читайте нас у Facebook