- 14:23 «Ми мусимо це зробити»: Трамп наказав надіслати більше зброї Україні
- 14:22 Китайська зброя воюватиме проти України за допомогою КНДР: окупанти тренуються стріляти з нового міномету
- 13:52 Знайте, куди сипати «секретний засіб»: як очистити унітаз без смердючої «хімії»
- 13:21 Ціни на курятину та яловичину зросли: як і чому зміниться вартість м’яса до осені
- 12:56 «Справжня королева»: Дженніфер Лопес продемонструвала фігуру в купальнику і «запалила» соціальні мережі
- 12:20 «Синочок народився вже після загибелі коханого»: 21-річний поліцейський з Чернігівщини став легендою штурмової бригади
- 11:58 Маєте високі шанси зірвати джекпот: кому зірки обіцяють в липні багатство
- 11:33 Де і коли дивитися онлайн «Шахтар» — «Ільвес»: розклад трансляцій та прогноз на відбірний матч Ліги Європи
- 11:31 Збиралася підірвати популярний готель у Рівному: СБУ затримала агентку росії
- 11:24 «Знову разом?»: мережа у захваті від новини Наді Дорофєєвої
- 10:54 У лідерах — «німці»: названо найпопулярніші свіжопригнані авто на українському ринку
- 10:39 Компанія Шкіля отримала з бюджету Києва понад мільярд на добудову Подільського мосту: що не так із цим тендером
Вареники з ревенем: простий рецепт надзвичайно смачної страви

Вареники можуть бути з різними начинками: з сиром, з м'ясом, картоплею, капустою, грибами, ягодами… А чи куштували ви з начинкою з ревеню? Якщо ні, приготуйте цю страву, наприклад, у вихідний день. Подавайте вареники у гарному посуді.
Рецептом смаколика поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Вареники з ревенем ніжні та смачні, — каже Елла Іванова. — А ще незвичайні. Приготувати їх легко. Рецепт дуже вдалий.
Вареники з ревенем
Для начинки
200 г ревеню
цукор (до смаку)
Для тіста
125 г окропу
дрібка солі
1 столова ложка олії
250 г борошна
Ревінь чистимо й дуже дрібно нарізаємо або подрібнюємо в блендері. Тісто замішуємо з вищезазначених інгредієнтів. Загортаємо у плівку та ставимо в холодильник на 10 хвилин.
Потім обминаємо, даємо полежати 15 хвилин і розкачуємо якнайтонше, вирізаємо склянкою кола й начиняємо.
Вареники варимо одразу, як і з ягодами. Начинка соковита, тож швидко дає сік. Воду бажано підсолити.
Коли випливуть, варимо ще 3 хвилини. Подавати із вершковим маслом.
Смачного!
А як приготувати вареники з сиром на пару за рецептом Лізи Глинської, читайте тут.
Читайте також: Шоколадні вареники з сиром та вишнями: діти точно оцінять цю смакоту
Фото з альбому Елли Іванової
354Читайте нас у Facebook