- 00:14 Підсумки клубного чемпіонату світу-2025 з футболу: усі результати та відеоогляди матчів
- 13.07 22:29 «Пастка успішності»: чому в усьому світі люди перестають гнатися за досягненнями
- 13.07 22:02 Фантастично смачний малосольний кавун: готується дуже просто
- 13.07 21:32 Дивився вдалину: Кеті Перрі та її колишнього Орландо Блума застукали разом у відпустці
- 13.07 21:02 Вигорів газон через спеку: як можна його швидко врятувати
- 13.07 20:34 З перших місяців війни боронив країну: на Донеччині поліг вчитель з Чернігівщини
- 13.07 20:25 Частина Сум залишилася без світла після нальоту дронів
- 13.07 20:06 Піца з цукіні та моцарелою: можна тим, хто на дієті
- 13.07 19:51 На відновлення України залучили додаткових € 3,6 млрд, — Кулеба
- 13.07 19:39 Трамп підриває зусилля України з відновлення країни — ЗМІ
- 13.07 19:29 В Україні запрацювала автоматична система постановки на військовий облік: що важливо знати
- 13.07 18:59 Близнюкам — «Четвірка Кубків» та несподіване прозріння, Козерогам — «Туз Денаріїв» та новий етап: Таро-прогноз на 14 липня
Салат з редискою та крабовими паличками: ніжний та такий смачний, що важко зупинитись

Крабові палички можна застосовувати для бутербродів та салатів. Варіантів поєднань чимало. Варто обрати той, що смакує саме вам.
Салат з крабовими паличками, свіжим огірком, редискою та яйцями смачний, ніжний та досить бюджетний. Смак такий, що важко зупинитись. Проте якщо готувати салати у певних пропорціях, інгредієнти попередньо зважувати, надмірні калорії вам не загрожують.
Рецептом страви поділилась українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда, яка раніше порадила приготувати салат з огірком та курячим філе.
— Смачний салат сподобається вашим рідним та близьким, -- говорить Анна Конда. - Подавайте його вишукано та гарно, як у ресторані.
Салат з крабовими паличками (2 порції)
Крабові палички 100 г
Редиска — 100 г
Огірок — 100 г (або 1 шт.)
Яйця курячі — 2 шт.
Йогурт або сметана для заправки (до смаку)
Улюблена зелень — 30 г
Сіль та перець (до смаку)
Нарізуємо редиску, огірок та крабові палички. Потім подрібнюємо відварені яйця та зелень. Все це поєднуємо. Додаємо йогурт або сметану. Солимо, перчимо. Обережно перемішуємо і пропонуємо до столу.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати запечені гункани з крабовими паличками за рецептом симпатичної української тіктокерші.
Фото з альбому Анни Конди
3680Читайте нас у Facebook