- 12:38 Наздожене кармічний бумеранг: на кого сьогодні чекає диво, а кому доведеться платити за помилки
- 12:29 «Хто вам сказав, що навіть найжорсткіші санкції з боку США зупинять цю війну?» — Роман Цимбалюк
- 11:59 Рейтинги шоу Меган Маркл на Netflix сильно впали: чи буде другий сезон
- 11:34 Хрусткі огірки без стерилізації: рецепт, який б’є рекорди серед ледачих кулінарів
- 11:29 В Києві працівник прокуратури збив жінку на тротуарі та втік: справу взяв під контроль генпрокурор
- 10:49 Чистота без дорогих засобів: як повернути блиск акриловій ванні
- 10:24 Найсмачніший соус до м’яса від Івана Янюка: готується всього за 5 хвилин!
- 09:29 «Тринадцята» пенсія: кому її виплатять в серпні
- 08:57 Окупанти вночі атакували Запоріжжя: є поранені, зруйновані будинки
- 08:18 Леви мають обережніше поводитися з грошима, а Козерогам не слід втручатися в чуже особисте життя: гороскоп на 20 липня
- 01:39 Усик знищив Дюбуа в 5-му раунді і став першим 3-разовим абсолютним чемпіоном світу в «нову епоху»
- 19.07 22:29 Сукня такого фасону зробить вас більш юною: секрет ефекту частково в її назві
Запечені курячі крильця з картоплею: сміливо подавайте до святкового столу

Страва, яку люблять, мабуть, усі. За швидкість і легкість приготування. Якщо прибрати картоплю та всі інші овочі, отримаємо хрусткі крильця в томатно-медовому соусі, ділиться фудблогерка Світлана Климовська. А якщо потрібен гарнір, додавайте овочі прямо на деко до крилець. Також чудово підійде рис з салатом.
Складники:
1 кг куриних крилець
500 г картоплі
1 цибулина
2−3 зубчики часнику
3−4 чері
оливкова олія
сіль, перець — до смаку
сушений орегано
1 ст. л. соєвого соусу
0,5 ч. л. копченої паприки
цедра лимона
1 ст. л. томатного соусу
1 ст. л. рідкого меду
1 ч. л. оливкової олії
Приготування
Замаринувати крильця в оливковій олії, соєвому соусі з орегано, сіллю, перцем, паприкою, часником, цедрою лимона.
На деко викласти картоплю, розрізану цибулю, томати, все приправити сіллю, перцем і полити оливковою олією. Можна додати декілька гілочок чебрецю. На овочі викласти крильця. Запікати при 180 градусах 20 хвилин. Потім змастити крильця томатно-медовою сумішшю. Довести страву до готовності. Вийняти з духовки й притрусити зеленою цибулею з кропом.
Ви можете запікати крильця окремо, тоді вони будуть більш хрусткі та рум’яні. В обох випадках буде смачно, обирати вам.
Раніше Світлана Климовська поділилася рецептом запеченої з травами картоплі.
1078Читайте також: Курячі стегна в медово-імбирному соусі від Ектора Хіменеса-Браво: рецепт, який має бути в «арсеналі» кожної господині
Читайте нас у Facebook