- 10:32 «Знищу кляту Москву»: що обіцяв Трамп донорам його виборчої кампанії у 2024 році
- 10:03 Є місця, де вода сягає майже трьох метрів: дощі затопили Львів
- 09:35 Де дивитися сьогодні онлайн «Шахтар» — «Ільвес»: розклад трансляцій та прогноз на відбірний матч Ліги Європи
- 09:24 Маємо виправляти «перекоси»: міністерка соціальної політики розповіла про недоліки системи спецпенсій
- 08:56 Масований удар російських терористів по Києву: в столиці є загиблі та постраждалі
- 08:16 Тільцям важливо стримати емоції, а Скорпіонам треба бути скромнішими: гороскоп на 10 липня
- 00:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 09.07 22:26 Тренд в інтер’єрі — кольори тиші: який з відтінків ваш улюблений?
- 09.07 21:59 Неперевершена риба з кабачками: готується швидко та дуже просто
- 09.07 21:30 Дженніфер Гарнер підкорила публіку появою з коханим: колишній не надто зрадів
- 09.07 21:01 Ці ягоди підходять не всім: кому шкідливо їсти виноград
- 09.07 20:34 Працьовитий, відповідальний, добрий: близько року рідні чекали на тіло захисника з Хмельниччини
Найсмачніші вареники зі шкварками: секрет приготування відомої української страви

Вареники — улюблена страва українців. Їх можна готувати з різними начинками. З деякими начинками господині готують як звичайні, так і ліниві вареники. Йдеться, наприклад, про вареники з картоплею.
Для них потрібна картопля середньої крохмалистості, щоб вона не була водяниста чи надто тверда. Бо для вдалих лінивих вареників потрібно зробити ідеальне картопляне пюре.
Блогерка Alina FooDee показала, як приготувати лениві вареники з картоплею. Цю дуже смачну та поживну страву можна подати на обід чи вечерю.
Інгредієнти:
Варена картопля — 500 г
Манна крупа — 1 ст.л.
Яйце — 1 шт.
Борошно — 120 г
Для зажарки:
Цибуля — 1 шт.
Сало або бекон — 70 г
Сіль, мелений перець — за смаком
Приготування:
Зварену картоплю гарно розтерти до ідеальної однорідності.
До теплої картоплі додати манну крупу, сіль та одне яйце, перемішати.
Потім додати борошно. Замісити й залишити на 10 хвилин.
Для зажарки підсмажити цибулю на олії, додаючи порізане сало.
Тісто розкачати й порізати на однакові шматочки.
Зварити вареники в підсоленій воді, відкинути на друшляк.
Полити вареники цибулею зі шкварками.
Раніше ми розповідали, як приготувати вареники з ревенем. Наближається сезон вишень, то ж можна хоч раз приготувати вареники з вишнями.
447Читайте нас у Facebook