- 14:10 «Завалив та їв два тижні»: ГУР оприлюднило докази канібалізму серед окупантів
- 13:52 Тримайся: під Києвом розпочато зйомки романтичного реаліті
- 13:22 Курс долара до кінця червня: що загрожує стабільності американської валюти
- 12:57 Успіх буде слідувати за вами, наче кіт: кому пощастить на тижні з 23 по 29 червня
- 12:39 Новий статус Лесі Нікітюк: зірка стала мамою
- 12:20 Мріє потрапити на цирковий фестиваль у Монте-Карло: унікальна 7-річна гімнастка встановила рекорд України, провисівши під куполом на одній п’яті
- 12:01 Боксер втратив пам'ять після вбивчого нокауту від чемпіона світу
- 12:00 Кар’єра в ритейлі: як ЕКО МАРКЕТ перетворює першу роботу на професійний шлях
- 11:57 Том Круз скоро точно отримає свій перший «Оскар»: що відомо
- 11:50 Представники НАБУ у конкурсі на голову БЕБ є учасниками гучних скандалів, — ЗМІ
- 11:24 Він цього не зробить: Волкер пояснив, чому Трамп не хоче їхати до України
- 11:18 Одним із перших олігархів в Україну мають повернути Миколу Лагуна: ЗМІ про екстрадицію з Австрії
Зараз сезон кабачків, тому господині у пошуках рецептів, на які потрібно мінімум зусиль, а результат приємно порадує. Приготувати із кабачків оладки — чудовий варіант, тому що це швидко, а смак точно не залишить вас байдужим, ділиться кулінарка Марія Шпилик.
Складники:
- 2 кабачки (400 г)
- 2 яйця
- 100 г твердого сиру
- 120 г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- Сіль, кріп
Приготування:
Кабачки натерти на крупній тертці. Відтиснути від соку. Додати яйця, натертий сир, сіль, кріп, перемішати, всипати борошно і розпушувач.
Перемішати. Викладати по ложці на деко з пергаментом на деякій відстані.
Запікати при 180* приблизно 25 хв .
Подавати зі сметаною.
Нагадаємо рецепт кабачкового рулету з грибами.
2364Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів