Горохово-кабачковий флан на парі: смакота французької кухні
Чи знаєте ви, що приготування на парі страв, наприклад, вареників, є більш дбайливим і шанобливим, ніж всі інші способи? Без додавання жиру, що дуже корисно для здоров'я! Це також дуже цікаво з точки зору збереження користі: завдяки повільному, рівномірному приготуванню зберігаються поживні речовини (вітаміни та мінерали), не кажучи вже про смак! З настанням теплої погоди наш організм потребує корисних страв, і ми звертаємося до перших овочів та фруктів: тому ця страва має вам дуже сподобатися, пише французьке видання Odelices.
Інгредієнти
- 200 г очищеного гороху
- 200 г кабачків
- ½ цибулини
- 1 зубчик часнику
- 3 ст.л. оливкової олії
- 2 великих яйця
- Кілька листочків базиліка
Приготування:
Варимо горох у каструлі з окропом протягом 15 хвилин. Серцевина повинна бути м'якою. Обсмажуємо кабачки на сковороді з нарізаною цибулею та роздавленим зубчиком часнику. Збризнути оливковою олією та посолити. Змішуємо кабачки, горошок, яйця та базилік блендером. Консистенція повинна бути однорідною та рідкою. За необхідності відрегулюйте заправку. Розлити у формочки з високими бортиками. Для приготування на парі поставте формочки на решітку на дно каструлі. Налити води у каструлю до рівня решітки. Накрити кришкою і варити 20 хвилин.
Прикрасьте цілими листочками базиліка та горошком. Насолода гарантована!
Нагадаємо рецепт голубців на парі в мультиварці.
505Читайте нас у Facebook