ПОИСК
Книга рецептів

А всередині — просто красунчик! Блогерка Alina FooDee представила рецепт яблучного рулету — м’якого і ніжного «наче пух»

9:55 19 червня 2024
Готовий рулет

Пам'ятаєте, як пригощалися в дитинстві бісквітним рулетом з яблучною начинкою? Поностальгувати на своїй кухні вирішила і молода українська блогерка Аліна, причому не лише для того, аби згадати минулі часи, але й розповісти секрети приготування цієї примхливої бісквітної випічки.

«Дуже ніжний бісквітний рулет, що тане в роті, з яблуками в духовці. Гідний конкурент усіма улюбленому яблучному пирогу „Шарлотка“. Ідеальний варіант для домашнього чаювання», — так розповіла авторка відео про свій шедевр.

Для його приготування потрібні:

  • яйця — 4 шт.
  • сіль — щіпка
  • цукор — 120 г
  • ванільний цукор — 10 г
  • борошно — 120 г
  • розпушувач — 0,5 ч.л.

Етапи приготування

РЕКЛАМА

Яйця з цукром збийте до стійкої піни, обережно додайте борошно і розпушувач.

Яблука натріть на тертці (лимонний сік не знадобиться, оскільки колір має бути насичено карамельним).

РЕКЛАМА

Розподіліть натерті яблука по деку, застеленому пергаментом, а зверху вилийте тісто.

Випікайте при 180 градусах протягом 20 хвилин.

РЕКЛАМА

Готовий корж згорніть у рулет і посипте цукровою пудрою.

«А всередині — просто красунчик!», — не стримала емоції господиня.

Також нагадаємо про веселий рецепт молочного рулету, який потішить малечу на будь-якому святі.

404

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів