Консервований тунець завжди рятує, коли потрібно приготувати смачний і ситний салат. Маленької баночки достатньо на дві порції. Такий салат готується не про запас, а відразу подається на стіл.
Літні салати не лише смачні, а й корисні. Для ситності огірки та помідори можна поєднувати з відвареною картоплею. Але дуже важливо, щоб був баланс інгредієнтів. Тоді смак салата вийде гармонійним.
Рецептом страви поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
— Цей салат сподобається і дорослим, і дітям, — каже Ардія Діаманті. — За бажання можна додати авокадо. Огірки використовуйте дрібні. Зелену цибулю можна замінити часником.
Літній салат із тунцем (на 2 порції)
- Свіжий огірок — 2 шт.
- Картопля відварена — 2 шт.
- Тунець консервований — маленька баночка
- Цибуля зелена — на смак
- Сіль — на смак
- Зелень — на смак
Для заправки
- Оливкова олія — столова ложка
- Сік лимона — чайна ложка
Огірки очистити і порізати кубиками, відварену картоплю — теж, додати тунець і зелену цибулю. Посолити. Додати трохи улюбленої зелені. Заправити оливковою олією та свіжовичавленим лимонним соком.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт плескавиці — пласкої котлети по-балканськи, яка обов'язково стане однією з ваших улюблених страв.
Читайте також: Вареники з полуницею: такі смачні, що не відірватися
Фото з альбому Ольги Сметанської
246Читайте нас у Facebook