- 11:32 «Кувалда» Трампа: США готують безпрецедентний удар по путіну і його союзникам
- 11:31 Вбивство полковника Воронича: росіяни використали «одноразових» кілерів з паспортами Азербайджану
- 10:59 Фаршировані перці без крупи: Діана з Житомирщини порадила страву, яка підкорить сердечко кожного українця
- 10:26 Візит Келлога до Києва: США готують нову фазу підтримки України?
- 09:59 Пенсія у розмірі 14 тис. грн: хто з українців буде отримувати такі виплати у 2025 році (не судді і не прокурори)
- 09:36 Трамп бачив: головний тренер «ПСЖ» Луїс Енріке схопив за горло футболіста «Челсі» після фіаско у фіналі
- 09:29 «Він гарно говорить, а потім всіх бомбить»: після розмови з путіним Трамп хоче передати Україні, крім Patriot, і наступальну зброю, здатну досягти москви
- 08:57 Ворог обстріляв області на сході та півдні країни, є поранені
- 08:18 Проблеми Левів вирішаться самі собою, а Стрільцям треба бути обережнішими з грошима: гороскоп на 14 липня
- 00:14 Підсумки клубного чемпіонату світу-2025 з футболу: усі результати та відеоогляди матчів
- 13.07 22:29 «Пастка успішності»: чому в усьому світі люди перестають гнатися за досягненнями
- 13.07 22:02 Фантастично смачний малосольний кавун: готується дуже просто
Мініторт «Однією виделкою» від блогера з Маріуполя Ольги Матвій: обійдемося без міксера

Фудблогерка з Маріуполя Ольга Матвій любить тішити родину, а особливо маленьку донечку, солоденьким. При цьому вона старається, аби рецепти були не надто складними, адже на своєму каналі має 5,8 мільйона підписників-аматорів у кулінарії.
Саме таким став і новий рецепт пані Ольги — міні-торту, який має красномовну назву «Однією виделкою». А все тому, що міксер для приготування тіста вам не знадобиться.
Все, що треба зробити — це збити одне яйце з цукром, какао і вершками.
Кремом для торту слугуватиме м'який сир рікота з додаванням цукрової пудри.
Ну і звичайно ж, не забудьте покласти у торт сезонні ягоди (так само смачно вийде і зі спілими персиками чи абрикосами).
Повний перелік складників
Для тіста:
- яйце — 1 шт
- цукор — 2 ст. ложки
- ванільний цукор — 20 г
- вершки — 30 мл
- сметана — 1 ст. ложка
- розпушувач — 1 чайна ложка
- какао — 1 чайна ложка
- борошно — 30 г.
Крем:
- рікотта — 250 г
- цукрова пудра — 2−3 ст. ложки
- ягоди на свій смак.
Випікається торт у мікрохвильовій печі на повній потужності протягом 4−5 хвилин. Після цього йому треба «відпочити» протягом 10 хвилин, за які ви легко приготуєте крем.
А тим, хто не знає, чим потішити родину на вечерю, радимо звернути увагу на рецепт запіканки з молодої капусти від Ольги Матвій.
544Читайте нас у Facebook