- 19:55 «Динамо» перед стартом у єврокубках програло клубу з Хорватії: відеоогляд матчу
- 19:54 Рибам — «Сонце», Козерогам — «Король Кубків», а Овнам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 17 липня
- 19:42 Роблять 14 років: окупанти поспішають кинути проти України нову техніку, але поки що вона потрапляє лише в аварії та кримінальні справи
- 19:19 Знайшов родичів в Італії: популярний комік та військовий здивував мережу
- 18:59 Захистили адвокатів скандальних фігурантів: в Раді проголосували за покарання журналістів
- 18:57 Краще — пиляти дерева: Елізабет Херлі розкрила секрет бездоганних фото у бікіні (красуням на замітку)
- 18:49 «Я отруївся у власному ресторані»: скандал у Львові з Мішою Кацуріним
- 18:31 Європейські дипломати не змогли досягти згоди щодо санкцій проти росії: до чого тут Словаччина
- 18:09 Секс на 12 мільйонів доларів: жінка зняла десятки тисяч інтимних фото з буддистськими монахами, щоб шантажувати їх
- 17:53 Виграш в лотерею, несподіваний прибуток або спадщина: кому дуже скоро посміхнеться фінансова удача
- 17:29 Зрив мирних перемовин з палацом: Гаррі та Меган обурені витоком інформації
- 17:17 Всі файли було втрачено: хіт популярного співака вийшов лише через рік
«Ідеальні тефтелі»: рецепт-відкриття української блогерки-красуні

Після розповідей про солодкі смаколики українська фудблогерка-красуня з «ляльковим» голосом Alina Foodee повернулася до рецептів з рубрики «Що на обід/вечерю» і одразу ж зробила кулінарне відкриття. За словами дівчини, вона якось спробувала приготувати м'ясні тефтелі без традиційного рису, і вирішила замінити його овочами, а саме молодою картопелькою.
«Ідеальні тефтелі! Вийшло і корисніше, і соковитіше», — тішиться вона на відео.
Для приготування ідеальних тефтелей за рецептом Аліни вам знадобляться:
- цибуля — 2 шт. (250 г)
- морква сира — 2 шт. (150 г)
- картопля сира — 300 г
- фарш — 800 г
- сіль, чорний мелений перець — за смаком
Для соусу:
- томатний соус — 350 г
- лавровий лист — 1 шт.
Приготування
Моркву натріть на мілкій тертці, цибулю поріжте дрібним кубиком.
Спасеруйте овочі на олії, дайте охолонути.
Квртоплю натріть на тертці.
Додайте овочі до фаршу, добре вимішайте і сформуйте невеличкі котлетки.
Підсмажте з обох боків на пательні, після чого влийте туди томатний соус.
Тушкуйте на невеликому вогні під кришкою протягом 30−35 хвилин, додавши туди лавровий лист.
Подавати ж цю страву Аліна радить з макаронами чи гречкою.
Спробуйте і ви приготувати тефтелі саме так — так ви теж зможете відкрити для себе щось нове. До того ж на картоплі можна не зупинятися, а додати до фаршу й інші сезонні овочі — наприклад, кабачок, або ж молоду капусту. Це теж буде смачно!
Також нагадаємо і про ще один варіант страви для сімейної вечері — запіканку з молодою капустою від маріупольчанки Ольги Матвій.
326Читайте нас у Facebook