- 14:30 Подорожчали майже вдвічі: які фрукти стали рекордсменом зі зростання цін і коли вони подешевшають
- 14:15 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 13:49 Як доглядати за перцем у спеку і чим підживлювати влітку
- 13:31 На пенсію до 40 років: хто в Україні стає наймолодшим пенсіонером
- 13:06 Чайна компанія «Мономах» захищатиме репутацію у суді
- 12:54 Нелегка доля мільярдерки: Кайлі Дженнер опублікувала фото з відпочинку у Греції
- 12:49 Микола Лагун в Австрії має все менше шансів уникнути відповідальності за банкрутство «Дельта Банку», — ЗМІ
- 12:30 Як птахи вчаться літати: потомство зіркових лелек Грицика та Одарки стало на крило
- 12:28 Справа «Осокорківських лук»: юристи говорять про маніпуляції фактами
- 12:02 Найстаріший марафонець світу, який ніс олімпійський вогонь, загинув у 114 років
- 11:56 Час рішень і важливих змін: кого зі знаків Зодіаку липень виведе на новий шлях
- 11:31 путін хоче продовжувати війну, незважаючи на погрози Трампа, — ЗМІ
Персикове морозиво з двох інгредієнтів: готується без морозивниці

Морозиво в літню спеку — справжній порятунок та насолода. Але воно досить калорійне, тому багато не з'їси. А що, як приготувати корисні ласощі без цукру? Кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом персикового морозива, в яке не знадобиться також додавати молоко, вершки та яйця. Лише два інгредієнти — персики та банани. А смак отримаєте приголомшливий. Приготуйте — не пошкодуєте. Домашнє натуральне морозиво не тільки смачне, а й натуральне. А це дуже важливе для здоров'я. За таким же принципом можна приготувати абрикосове морозиво. Важливо, щоб фрукти були стиглі та смачні.
— Для приготування такого морозива знадобиться хороший потужний блендер, — каже Елла Іванова. — Прикрасити ласощі можна листям свіжої м'яти. Гадаю, ці ласощі сподобаються і дорослим, і дітям.
Персиково-бананове морозиво
2 банани
3 персики
Свіжі листочки м'яти для декору
Помити фрукти, очистити та охолодити в морозилці. Збити у блендері. Викласти в креманку чи гарну піалу. Прикрасити м'ятою.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати огірковий домашній лимонад, який теж стане справжнім порятунком у спеку.
Читайте також: Вершковий лимонад: освіжає в літню спеку
Фото з альбому Елли Іванової
965Читайте нас у Facebook