- 16:23 рф почала активне будівництво на авіабазах: до чого тут спецоперація «Павутина»
- 15:59 Кабмін на чолі з пре’єром пішов у відставку: хто війде до складу нового уряду
- 15:54 Не сміття, а гроші: скільки можна заробити на макулатурі у 2025 році
- 15:48 Шабунін використовував авто, яке ми передали фронту, в особистих справах, — керівник благодійного фонду
- 15:24 Білий дім визнав, що Трамп запитував у Зеленського про можливість ударів по москві
- 15:04 Favbet Foundation і FAST: тренінг із домедичної допомоги для збірної України з кульової стрільби у Вінниці
- 14:55 Гасити чужі пожежі небезпечно: чому шлюб Кейт Міддлтон та принца Вільяма опинився під загрозою розпаду
- 14:30 Подорожчали майже вдвічі: які фрукти стали рекордсменом зі зростання цін і коли вони подешевшають
- 14:15 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 13:49 Як доглядати за перцем у спеку і чим підживлювати влітку
- 13:31 На пенсію до 40 років: хто в Україні стає наймолодшим пенсіонером
- 13:06 Чайна компанія «Мономах» захищатиме репутацію у суді
Головний інгредієнт банан або диня: як приготувати смачне морозиво без цукру

У спеку дуже хочеться прохолодних напоїв та морозива. Саме морозиво — це не тільки справжній порятунок у літній день, а ще й справжня насолода!
Домашнє морозиво краще за магазинне, оскільки приготоване без консервантів.
Як його приготувати без цукру з бананом та динею, розповіли на сайті з рецептами.
Бананово-кокосове морозиво
Інгредієнти:
4−6 бананів;
½ чашки кокосової стружки;
трішки ваніліну або ½ чайної ложки ванільної есенції.
Приготування:
Банани нарізати на невеликі шматочки й заморозити.
Заморожені банани викласти у блендер, додати кокосову стружку та ванілін й збити до однорідної маси.
Насолоджуватись кремовим смаком можна відразу ж після приготування.
Ще один рецепт морозива, в якому диня — головний інгредієнт.
Інгредієнти:
300 г дині,
40 г меду;
250 мл натурального грецького йогурту.
Приготування:
Диню очистити, нарізати кубиками й відправити кубики дині в морозилку до повного замороження.
Після цього перекласти заморожену диню у блендер, додати йогурт та збити.
В самому кінці додати мед й ще раз збити.
Вийде ніжне морозиво, яке можна відразу їсти.
Якщо диня дуже солодка, то можна взагалі обійтися без додавання меду.
Раніше ми публікували рецепт морозива від кулінарки Лілії Цвіт.
455Читайте нас у Facebook