- 12:46 Кабачкова запіканка з курячим фаршем: сезонні ласощі від відомої фудблогерки з Житомира
- 12:20 Укриття не для всіх: кого й чому не пускають в бомбосховища під час обстрілів, чи законно це і куди скаржитись
- 12:01 Овнам та Тельцям — бонуси, Скорпіонам — підробіток: фінансовий гороскоп на тиждень 14 — 20 липня
- 11:30 путін попередив Трампа про ескалацію на сході України протягом наступних 60 днів
- 11:11 Німеччина скорочує фінансову підтримку новоприбулим біженцям з України: скільки й коли платитимуть «по-новому»
- 11:02 Не переглядатимуть кандидатуру: комісія БЕБ пояснила своє рішення
- 10:44 Російський агент мав намір підірвати багатоповерхівку у Рівному
- 10:19 На якому каналі дивитись онлайн «Ільвес» — «Шахтар»: розклад трансляцій та прогноз на матч кваліфікації Ліги Європи
- 09:56 Телешоу «Супермама» викликало скандал у прокуратурі: що сталося
- 09:31 У Міноборони розповіли, що військовозобов'язаний має зробити насамперед після сплати штрафу у «Резерв+»
- 09:07 «Довірливі „трампождуни“ дочекалися чергової обіцянки»: Андрій Клименко — про 50 днів фори для путіна від Трампа
- 08:42 Після вечірніх нальотів на Дніпро та Чернігів «Шахеди» всю ніч атакували Запоріжжя
Піца на лаваші: готується на сковороді швидко та просто

Хто ж не любить піцу! Вона ситна та смачна. Щоправда, щоразу замовляти її в піцерії чи ресторані не так уже й дешево. Багато хто скаже, мовляв, а готувати вдома — довго й утомливо.
Але є вихід. Приготуйте піцу на сковороді на основі лаваша.
Рецептом страви поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
— Начинка може бути будь-якою, — каже Ардія Діаманті. — Вибирайте те, що любите. Наприклад, балик, салямі, печериці… Окрім томатів, використовуйте болгарський перець. Швидкі рецепти страв варто взяти до уваги. Адже не завжди є час та бажання довго готувати.
Піца на сковороді
- Тонкий лаваш — 1 шт.
- Помідори — 100 г
- Натерта моцарелла — 200 г
- Цибулина — 1 шт.
- Кетчуп і сметана — по столовій ложці
- Оливкова олія — столова ложка
- Сіль та перець на смак
- Базилік зелений та оливки для прикраси
На розігріту сковорідку з оливковою олією викласти лаваш, змастити його сумішшю сметани та кетчупу, потім викласти скибочки томатів, кільця цибулі, посипати сиром. Накрити кришкою та довести до готовності.
При подачі прикрасити зеленим базиліком або оливками.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт незвичайної освіжаючої в спеку і ситної окрошки. Також візьміть на замітку рецепт домашнього морозива від кулінарки Лілії Цвіт.
Фото з альбому Ольги Сметанської
5607Читайте нас у Facebook