- 19:29 Стрільцям — «Королева Кубків», Левам — «Туз Пентаклів», а Овнам — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 11 липня
- 19:15 Торгував в сільському магазині: емоційний допис популярного телеведучого підкорив Instagram
- 19:00 Пожовклі білі шкарпетки більше не проблема: просто додайте цей порошок при пранні
- 18:57 Підживлення томатів у липні: маловідомий, але дуже ефективний спосіб (не знатимете, куди дівати врожай)
- 18:51 «Динамо» програло віцечемпіону Данії на австрійському зборі: відеоогляд матчу
- 18:32 Неважко здогадатися, як воно опинилося у росії: в окупантів помічена зброя з Балкан
- 17:53 В Україні посилили контроль за грошовими переказами: що змінює нова редакція постанови
- 17:31 Неочікувано: Меган Маркл зізналася, що принц Гаррі приніс їй на друге побачення
- 17:03 Не така, як всі: популярна співачка пояснила, чому не слухає правила
- 16:54 «Який огидний француз»: в Мережі обговорюють «флірт» Еммануеля Макрона із Кейт Міддлтон
- 16:30 У США залишається лише 25% ракет Patriot: що це означає для України
- 16:04 Цінам хочеться стати «італійськими»? В Мережі порівняли вартість продуктів в Україні та на Апеннінах
Почніть день правильно: готуємо на сніданок бананові млинці без борошна та цукру

Почніть день правильно — з бананових млинців без борошна і цукру від нутриціологині Анастасії Голобородько. Для їхнього приготування вам знадобляться вівсяні пластівці дрібного помелу та ще чотири доступні інгредієнти. Такі млинці — це смачно, швидко і корисно, пише кулінарний ресурс «Шуба».
Інгредієнти (на 8 порцій):
Основні
Яєчний білок — 3 шт.
Банани — 3 шт.
Родзинки темні — 2 ст. л.
Пластівці вівсяні — 5 ст. л.
Оливкова олія ТМ «Премія» — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Ці бананові млинців без борошна настільки універсальні, що їх легко поєднувати буквально з усім. Будьте креативні й не соромтеся використовувати ваші улюблені начинки. Так, можна використати, наприклад, арахісову пасту, мед, ягоди, грецький йогурт і домашню нутелу.
1 Підготуйте інгредієнти. Банани почистьте і наріжте шматочками. Родзинки промийте і дрібно наріжте.
2. Приготуйте тісто. У чашу блендера покладіть білки, шматочки банана і збийте до пухкої маси. Додайте шматочки родзинок, вівсяні пластівці (тонкого помелу або швидкого приготування), олію і збийте все разом до однорідного стану.
3. Підсмажте бананові млинці. Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям (можете змастити олією). Великою ложкою накладайте тісто на сковороду і печіть млинці на середньому вогні з двох сторін до зарум’янювання. З кожної сторони смажте по 3 хвилини. Викладіть готові млинці на тарілку і подавайте до столу з медом або сиропом! Смачного!
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати заварні млинці на кефірі.
Фото: Depositphotos
270Читайте нас у Facebook