- 10:32 Терор міст роями дронів і інформатаки продовжаться: експерт про цілі і наміри рф
- 10:23 Ненормальна: Оля Цибульська про своє ментальне здоровʼя
- 10:17 Розбите яйце на лобовому склі: як на нього реагувати, щоб не потрапити в халепу
- 09:31 В Україні змінили порядок виплати пенсій та грошової допомоги: що буде по-новому
- 08:59 Окупанти вночі атакували Суми, Харків та Одесу: є постраждалі, в місцях «прильотів» виникли пожежі
- 08:18 Не прогаяти свій шанс: гороскоп на «день вольових вчинків» 20 червня для всіх знаків зодіаку
- 08:06 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 19.06 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 19.06 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 19.06 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 19.06 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 19.06 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
Домашнє варення з яблук: корисні ласощі до філіжанки кави

Яблучне варення — це універсальна добавка, яку можна подавати до бісквіту або використовувати як глазур для смаженого м’яса. Розповідаємо, як приготувати варення з яблук, пише Strona kuchni.
Інгредієнти:
- 1 кг яблук,
- 300 г цукру,
- 200 мл води,
- 3 гвоздики,
- 5 г меленої кориці,
- 5 г свіжомеленого мускатного горіха,
- 5 г меленого кардамону,
- 10 мл лимонного соку.
Приготування:
Яблука потрібно помити, очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити серцевину і нарізати кубиками. Потім викласти їх у каструлю з товстим дном і поставити на середній вогонь. Яблука потрібно залити невеликою кількістю води з лимонним соком і цукром. Приблизно через 10 хвилин можна додати спеції і продовжити готувати 20 хвилин. Варення з яблук готове, коли яблука злегка розпадуться. Якщо ви бажаєте отримати яблучний джем консистенції мусу, рекомендуємо подрібнити їх за допомогою товкачки або ручного блендера.
Нагадаємо рецепт яблучного мармеладу, який можна приготувати на всю зиму.
181Читайте нас у Facebook