ПОИСК
Книга рецептів

Пиріжки на цибулевому тісті: бюджетно та смачно

20:30 23 вересня 2024
Пиріжки на цибулевому тісті

Так, це не дуже корисно, але один раз на пів року можна дозволити собі приготувати пиріжки, смажені на олії. Тісто готувати просто, тому вийде воно у кожної господині, ділиться кулінарка Ольга Мордовіна.

Складники:

  • 2 середні цибулини
  • 0,5 л води
  • 40 г живих дріжджів
  • 1 ч. л. солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. горілки
  • 5 ст. л. олії
  • 0,9 — 1 кг борошна

Приготування:

Цибулю натерти на дуже дрібну тертку (ту, що на деруни). Воду закип'ятити й вилити до цибулі.

РЕКЛАМА

Обов'язково зачекати, поки охолоне до теплого стану. Додаємо все інше і замішуємо тісто. Воно має бути м'яке і злегка липкувате. Накриваємо рушником і даємо час, щоб підійшло.

Ділимо тісто на 30−35 частинок та робимо пиріжечки з улюбленою начинкою.

РЕКЛАМА

Смажимо на олії, щоб покривала пиріжок.

Радимо також приготувати сирники без… сиру — оригінальну і дуже смачну страву. Також побалуйте рідних млинцями з грибною начинкою та сиром.

РЕКЛАМА

1522

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів