- 15:40 Три найнебезпечніші схеми кібершахрайства в Україні: як обманюють і чи є засоби захисту
- 15:15 Не нашкодь: які підживлення категорично протипоказані томатам
- 15:08 Парламентська ТСК з корупції у правоохоронних органах перевірить НАБУ, — нардеп Сергій Власенко
- 14:57 «Динамо» зіграло внічию з англійським клубом на зборі в Австрії: відеоогляд матчу
- 14:52 Мільйони з білорусі: нардепу Шевченку оголосили нову підозру
- 14:31 Важливо для України: США збираються значно збільшити закупівлі ракет до ЗРК Patriot
- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
Найсмачніші смажені пиріжки: готуються на картопляному відварі без яєць

Хто ж не любить смажені пиріжки! Вони бувають із різними начинками — картоплею, капустою, м'ясом, ревенем… А приготувати їх, виявляється, дуже просто. Найкраще це робити у вихідний день, коли нікуди не поспішаєте і вся родина у зборі. Аромат пиріжків — це аромат домашнього затишку. Хіба не так? Подавайте пиріжки з полуничним компотом чи домашнім лимонадом. Рецептом смаколика поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Ці пиріжки — справжня смакота, — каже Елла Іванова. — Готуються вони на картопляному відварі. І, що цікаво, без яєць. Нічого складного. Можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим. Тоді варто його зберегти.
Смажені пиріжки на картопляному відварі
З'єднуємо
200 г теплого картопляного відвару
1 ч. л. ложку сухих дріжджів
1 ч. л. цукру
Нехай все це постоїть хвилин десять.
Додаємо 60 г сметани, сіль, 15 г олії, 400−450 г борошна.
Замішуємо тісто й залишаємо у теплому місці, щоб піднялося.
Начинку беремо будь-яку — наприклад, картопляне пюре.
Смажимо на олії.
І смачного!
А відома українська фудблогерка з ніком Alina FooDee розповіла, як приготувати солодкі хрусткі пиріжки, які будуть кращими, ніж у «МакДональдз».
Читайте також: «Лінові», але дуже смачні: пиріжки «Хвилинка» від Наталії Калніної готуються дуже швидко, без замішування тіста
Фото з альбому Елли Іванової
1012Читайте нас у Facebook