Ніжні оладки на йогурті: найкращий сніданок сезону
Хто ж не любить оладки? Вони ситні та смачні! А приготувати їх — простіше простого. Оладки, наприклад огіркові або кабачково-морквяні, смакують і у будні, і у вихідні. Подавайте їх зі сметаною або улюбленим конфітюром.
Оладки не варто готувати про запас, тому що вони особливо смачні, коли тільки зі сковорідки. Крім того, готуючи у невеликих кількостях, ви не втомитеся, а це теж дуже важливо.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Незвичайні оладки, дуже ніжні та м'які, готуються легко і просто, — каже Елла Іванова. — Усі інгредієнти мають бути теплими. Борошно обов'язково просіюйте! Це нескладно, а результат перевершить ваші очікування. Пригощайте оладками сім'ю — гадаю, всі будуть дуже задоволені.
Оладки на йогурті
- 200 г йогурту
- Сіль
- 1 яйце
- 170 г борошна
- 1 чайна ложка цукру
- Пів чайної ложки соди
- 2 невеликі свіжі огірочки
З'єднати яйце, йогурт, цукор та сіль, а також натерті на тертку огірки (тільки м'якуш без рідини) та додати борошно. Потім — соду. Замісити тісто. Залишити на 15 хвилин. Смажити до готовності на середньому вогні.
Смачного!
Раніше Елла Іванова розповіла, як приготувати домашній зефір до чаю чи кави. Крім того, побалуйте себе і близьких найсмачнішими млинцями на вівсяному молоці.
Фото з альбому Елли Іванової
680Читайте нас у Facebook