Паштет з оселедця — це страва, яку варто навчитися готувати. Це, повірте, нескладно. Такий паштет буде доречним і на новорічному столі. Оселедцевим паштетом можна наповнити половинки відварених яєць, а можна доповнити ним грінки або тости.
При подачі скибочки хліба з паштетом можна прикрасити улюбленою свіжою зеленню або цибулею. Естетична подача дуже важлива, якщо хочете отримувати від їжі задоволення. Крім того, така подача страв розвиває в дітей смак.
Рецептом поділилася кулінарка Елла Іванова.
- Сіль я не додаю, бо оселедець досить солоний, — каже Елла Іванова. - Цей паштет такий смачний, що не відірватися. Спробуйте приготувати — не пошкодуєте. Можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим.
Паштет з оселедця
2 варені яйця
1 варена картопля
1 оселедець
Перець
Свіжий кріп чи цибуля
80 г вершкового масла
Подрібнити в блендері варені яйця, картоплю, оселедець. Додати вершкове масло, подрібнений кріп, перець і збити. Намазати на скибочки свіжого хліба.
І смачного!
Раніше Елла Іванова розповідала, як приготувати ніжний та ароматний мус з курячої печінки.
Фото з альбому Елли Іванової
1766Читайте нас у Facebook