ПОИСК
Книга рецептів

Медівник без розкатки коржів: ідеально для святкових чаювань

20:06 2 січня 2025
Медовик. Фото Марини Гармаш

Цей медівник у міру солодкий, ніжний, легкий, немов хмаринка, тане в роті, з надзвичайним медовим ароматом, м'якенький. В приготуванні зовсім нескладний, ділиться фудблогерка Марина Гармаш, яка раніше давала рецепт галети з яблуками та корицею.

Потрібно:

  • 7 яєць,
  • 1 скл. цукру,
  • 5 ст. л. з гіркою меду,
  • 75 мл олії,
  • 18 г розпушувача,
  • 3, 5 — 4 скл. борошна

Крем:

  • сметана,
  • цукрова пудра,
  • згущувач для вершків

Приготування:

Збийте яйця з цукром, додайте мед, олію знову збийте. Введіть розпушувач та борошно. Тісто не густе. Застеліть велику форму з духовки пергаментом, перелийте тісто. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 170 градусів приблизно 25 хвилин. Але краще орієнтуйтеся по своїй духовці, перевіряйте дерев'яною шпажкою.

РЕКЛАМА

Дайте повністю охолонути, зніміть пергамент.

Вранці поділіть корж на дві частини, і кожну частину поділіть ще на дві. Обріжте краї коржів, це буде крихта на посипку тортика. Натріть на терку.

РЕКЛАМА

Для крему взяти 1 літр магазинної сметани, додати цукрову пудру за смаком та пачку згущувача для вершків. Все ретельно збити, перемастити коржі та боки тортика.

Через пару годин тортик вже можна нарізати.

РЕКЛАМА

Нагадаємо рецепт медівника «Пікова дама».

5075

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів