- 12:07 Близнюкам — «Туз Кубків», Козорогам — «Король Пентаклів», Рибам — «Закохані»: Таро-прогноз та поради карт на тиждень до 18 травня
- 12:02 Помер відомий футболіст і тренер, який забив легендарний гол ударом з 77 метрів
- 11:51 Перемір’я до кінця доби або жорсткі санкції: Німеччина поставила ультиматум рф
- 11:47 Готував удари по лініях електропередач Рівненської АЕС: СБУ затримала російського агента
- 11:45 З карток українців вкрали понад мільярд гривень: які схеми застосовували шахраї
- 11:22 Я у шоці: мережа відреагувала на нову роботу популярних музикантів
- 10:54 Як відмити слайм з дитячого одягу та очистити дуже брудну сковорідку: поради від блогерок-красунь
- 10:23 Салат з редиски «Хвилинка» від Ольги Матвєй: молоточком розбивати нічого не потрібно
- 09:54 Найсильніший шахіст світу вперше стане батьком
- 09:26 Перерахунок пенсій заднім числом: хто отримає гроші відразу за кілька місяців
- 08:55 Ворог атакував низку областей України: де оголошували повітряну тривогу та працювала ППО
- 08:18 У Овнів великий ризик отримати травму, а Стрільці будуть дуже «нервовими»: гороскоп на «нещасливий» 13-й день травня
Сирна паска, яку полюбить абсолютно кожен: скромний кулінар-красень порадив чудовий рецепт

Напередодні Великодня кулінари діляться рецептами великодньої випічки. Серед різноманіття рецептів пасок кожен може вибрати рецепт до смаку та гаманця.
Крім пасок печених, багато хто готує сирну паску. Сирна паска — це християнська обрядова страва із солодкого сиру. Вона має форму зрізаної піраміди.
Блогер Іван запропонував свій рецепт цієї смачної святкової страви.
«Цю сирну пасочку полюбить абсолютно кожен. Цей чудовий рецепт дуже легкий. Його повторити може абсолютно кожен. Смак паски вас просто приємно здивує», — впевнений Іван.
Для приготування сирної паски знадобиться:
Сир кисломолочний — 500 г.
Цукор — 150 г.
Яйця — 2 шт.
Ванільний цукор — 10 г.
Вершки — 100 г. (33%)
Масло — 100 г.
Вишня морожена — 150 г.
Приготування:
Морожену вишню без кісточки змішати з трьома ложками цукру й закип'ятити, щоб цукор повністю розчинився.
Потім потрібно приготувати до цієї паски заварний крем. Для цього до цукру, що залишився, додати жирні вершки, два яйця й перемішати.
Поставити крем на вогонь. Як тільки він стане густим, вогонь вимкнути.
Накрити крем харчовою плівкою в контакт, щоб він не обвітрювався.
Час від часу потрібно перемішувати й вишню. Коли весь цукор розчиниться, вишню потрібно відцідити від рідини.
Крем повинен охолонути.
Далі у глибокій мисці змішати 500 г кисломолочного сиру, 100 г родзинок, 100 г вершкового масла й 10 г ванільного цукру.
Потім додати охолоджений заварний крем.
Гарно все перебити блендером до однорідної маси. Повинна вийти дуже ніжна текстура.
Додати вишню, з якої повністю стекла рідина. Перемішати.
Викласти паску у форму, яку поставити на тарілку догори дригом. Марлею накрити паску з усіх боків.
Зверху поставити гніт й відправити у холодильник на 9−10 годин або на одну ніч.
Коли паска вистоялася у холодильнику, зняти з неї форму й можна прикрашати.
Ми також розповідали, як приготувати паску з лимонним курдом, а також шоколадну паску в шоколаді.
800Читайте нас у Facebook