- 12:56 Дуже схожа на Бреда Пітта: у мережі з’явилися нові фото старшої біологічної доньки актора
- 12:20 «Я не впевнений у їхній перемозі»: коментатор «Євробачення» Тимур Мірошниченко про гранд-фінал конкурсу
- 12:07 Спіймаєте хвилю успіху: як знаки зодіаку вже скоро купатимуться у достатку
- 11:53 Вологі мрії кремля: які ультиматуми виставили росіяни Україні в Стамбулі
- 11:46 Дружина — краще, ніж рідня? Принц Гаррі і Меган підтримали Брукліна Бекхема та Ніколу Пельтц у протистоянні з батьками
- 11:23 Зовсім не хоче миру: у Європі розкритикували путіна через неявку на переговори
- 10:56 Просто магічне «вариво»: варення з соснових шишок — дуже корисне та смачне
- 10:38 Помер знаменитий футболіст, який грав на двох чемпіонатах світу і забивав Англії
- 10:24 Знайшла «по нюху»: Христина Орбакайте розповіла, як шукала у Берліні парфуми «Kristina»
- 09:56 Кабмін змінив розрахунок «радянського» стажу для пенсій: що відомо
- 09:26 Жир, нагар та бруд відлітають на очах: додати всього дві ложки й скляні кришки стають як нові
- 08:55 Окупанти розстріляли рейсовий автобус на Сумщині та били по мирних містах України: є загиблі та поранені
Вибуховий млинець: усі будуть із захватом спостерігати за магією на сковороді

Сніданок, який точно вам сподобається. У нього є одна особливість — безліч варіантів начинок. Робите основу та наповнюєте улюбленим сніданком. Це може бути як солодка, так і солона начинка. А ваші діти будуть в захваті, спостерігаючи крізь скло духовки, як ростуть краї млинця. Хоча не тільки діти, дорослі теж знайдуть в цьому магію, ділиться фудблогерка Світлана Климовська.
Складники:
2 яйця
2 ст. л. цукру
70 г борошна
250 мл молока
30 г вершкового масла
Приготування
Спочатку розігріти духовку до 200 градусів. Приготувати одну сковорідку на 24 см або дві менші з металевими ручками, щоб можна було поставити в духовку. Сковорідку розігріти на плиті. Яйця змішати з цукром. Далі додати борошно та молоко. Все гарно розмішати. На гарячу сковорідку покласти 30 г вершкового масла. Вилити суміш та поставити в духовку на 20 хв. Спостерігати, щоб не пригорів.
Готуємо для начинки апельсиновий курд
2 жовтки
40 г вершкового масла
50 г цукру
цедра апельсина
80 мл апельсинового соку
0,5 ч. л. кукурудзяного крохмалю
В каструлі з товстим дном змішати всі інгредієнти для курду. Довести до кипіння, проварити та процідити. Накрити плівкою в контакт та залишити в холодильнику до використання.
На гарячий млинець викласти апельсиновий курд, ягоди, притрусити цукровою пудрою. В солоний варіант можна покласти яйця, бекон, авокадо, чері або інші комбінації солоних сніданків.
Раніше фудблогерка Світлана Климовська розповідала, як приготувати смачний суп із сочевиці.
1284Читайте також: Ароматні манзарики: можна тим, хто слідкує за фігурою
Читайте нас у Facebook