- 15:06 Чотири фрази, які водій не повинен говорити під час зупинки поліцією
- 14:48 У штурмовому полку ЗСУ виявили «крота» фсб, якого росіяни використовували як маяк
- 14:45 Величезний міксер та золотий мікрофон: «Євробачення-2025» готується до Гранд-фіналу
- 14:21 Схопити росію за горло: у Туреччині обговорять руйнівні санкції
- 13:59 Збирав гроші на армію росії: за колишнього капітана збірної України з футболу всерйоз взялася прокуратура
- 13:55 Фонд Андрія Матюхи підтримав передання медобладнання для дитячої лікарні
- 13:32 Дуже поганий сигнал: ЄС може запровадити підвищені мита на українські товари
- 13:31 Вдалося повернути тіла понад 900 загиблих захисників України
- 13:09 Світоліна влаштувала «чаювання» з маленькою донькою Скай: миле відео
- 12:44 Залишилось три тижні: Міноборони нагадало обмежено придатним про важливу дату
- 12:20 «Танк засунув ствол у вікно і лупонув по мені»: історія «сталевого» захисника, який повертався на фронт до дружини
- 12:00 Позбавлення від катаракти всього за 5 хвилин у Києві
Картопляний суп: ідеальний варіант для ситного обіду

Картопляний суп надзвичайно простий у приготуванні. Дуже смачний і ситний. Діти його точно оцінять, пише польський кулінарний сайт poprostupycha.
Інгредієнти:
- 2,5 л води
- 3 великі моркви
- 1 селера
- 2 кореня петрушки
- 2 столові ложки петрушки
- 1 столова ложка кропу
- 1 чайна ложка солі
- щіпка чорного перцю
- 1 зубчик часнику
- 800 г картоплі
- 100 мл вершків 30% або 2 столові ложки густих вершків
- 1 чайна ложка пшеничного борошна
Приготування:
Доведіть воду до кипіння у великій каструлі. Моркву і петрушку наріжте кубиками. Наріжте селеру більшими шматочками. Кидаємо в киплячу воду. Також додаємо сіль, перець, пресований часник, подрібнену петрушку і кріп. Варіть на середньому вогні 30−40 хвилин. Картоплю очистіть і наріжте кубиками.
У розігріту сковороду з невеликою кількістю олії додайте нарізану картоплю. Смажити на середньому вогні приблизно 5−7 хвилин, періодично помішуючи.
Додаємо її в суп. Варіть приблизно 15 хвилин. Налийте ополоник супу в більшу чашку. Додайте вершки і борошно і все перемішайте. Вилити в суп і варити ще кілька хвилин на повільному вогні. Приправити картопляний суп за смаком — сіллю, перцем, свіжою зеленню (подрібненою петрушкою, кропом або любистком).
Нагадаємо рецепт овочевого супу з куркою.
870Читайте нас у Facebook