- 13:59 Збирав гроші на армію росії: за колишнього капітана збірної України з футболу всерйоз взялася прокуратура
- 13:55 Фонд Андрія Матюхи підтримав передання медобладнання для дитячої лікарні
- 13:32 Дуже поганий сигнал: ЄС може запровадити підвищені мита на українські товари
- 13:31 Вдалося повернути тіла понад 900 загиблих захисників України
- 13:09 Світоліна влаштувала «чаювання» з маленькою донькою Скай: миле відео
- 12:44 Залишилось три тижні: Міноборони нагадало обмежено придатним про важливу дату
- 12:20 «Танк засунув ствол у вікно і лупонув по мені»: історія «сталевого» захисника, який повертався на фронт до дружини
- 12:00 Позбавлення від катаракти всього за 5 хвилин у Києві
- 11:55 Свідчення Гладковського-Свинарчука в разі його екстрадиції до України можуть стати вироком для Порошенка, — Сергій Іванов
- 11:54 Шпигувала за ППО і готувала удар по правоохоронцям: на Полтавщині знешкодили агентку росіян, яка «залягла на дно».
- 11:32 Водіїв-рецидивістів хочуть карати суворіше: за що можуть позбавити прав на рік
- 11:09 Зірка «Барселони» вдруге стане батьком: мама — колишня хокеїстка
Тосканський квасолевий суп із грінками: ця страва італійської кухні допоможе схуднути

Це дійсно дивовижна страва. Адже суп має такий багатий смак, що хочеться з’їсти ще тарілочку та ще одну… Й можете собі це дозволити, адже він містить мінімум калорій, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.
Складники:
куряче філе — 80 г
квасоля біла консервована — 80 г
морква — 40 г
цибуля — 30 г
йогурт густий маложирний — 1 с. л.
стебла селери — 20 г
хліб бездріжджовий — 30 г
часник — 1 зубчик
спеції та зелень — за смаком
Приготування
Нарізуємо невеличкими шматочками куряче філе та ставимо варити бульйон.
Подрібнюємо цибулю та селеру. Моркву натираємо на тертці. На краплині олії починаємо обсмажувати овочі, додаємо спеції та смажимо 3−5 хвилин. Додаємо до овочів квасолю й доливаємо 100 мл курячого бульйону. Накриваємо овочі кришкою, додаємо мускат і тушкуємо 5 хв. Потім до овочів додаємо йогурт, перемішуємо й доводимо до кипіння.
В чашу блендера відправляємо куряче філе, потім овочі і перебиваємо до консистенції супу-пюре, за необхідності додаємо курячий бульйон, щоб суп не був занадто густим.
Хліб нарізуємо на невеличкі шматочки, додаємо часник, подрібнену зелень і спеції, декілька краплин олії, все перемішуємо й запікаємо або підсмажуємо на сухій сковорідці до хрусту.
Готовий суп посипаємо зеленню та подаємо з грінками.
Раніше дієтологиня поділилася рецептом піци з тунцем, з якою зайві кілограми не страшні.
522Читайте також: Горохове пюре зі спеціями: смачна страва грецької кухні
Читайте нас у Facebook