- 10:24 Жінка напала з ножем на пасажирів на залізничному вокзалі у Гамбурзі: багато поранених
- 10:01 Непереможний український боксер-велетень нокаутував суперника у першому раунді
- 09:36 В «улові» — шість «Іскандерів» та 245 дронів: як ППО відбивала нічну атаку ворога
- 09:09 Дрони знову атакували завод «Енергія» у російському Єльці
- 08:41 Нічний удар по Києву: постраждали п'ять районів столиці
- 08:17 Дівам варто зосередитися на справах, що давно відкладалися, а Ракам побути на самоті: гороскоп на вихідні, 24 та 25 травня
- 23.05 22:26 Новий етикет у спортклубі: деякі моменти ви точно захочете обговорити з друзями
- 23.05 22:00 Дуже смачний салат: такого ви ще не куштували
- 23.05 21:29 Майже рік без покупця: розкішний подружній будинок Дженніфер Лопес та Бена Аффлека тепер на 8,1 мільйона доларів дешевший
- 23.05 21:00 Накип у чайнику розчиниться без жодного тертя: ці прості способи вас приємно вразять
- 23.05 20:34 На його рахунку десятки блискуче виконаних бойових завдань: на Донеччині загинув боєць з Одещини
- 23.05 20:21 Сучасні й безпечні умови для навчання: у Кам’янському оновили ліцей, де виросло не одне покоління містян
Ароматні ферментовані яблука: готуються так просто, що ви здивуєтеся

Якщо ви хочете приготувати щось незвичайне, приготуйте ферментовані яблука. Це так просто, що ви здивуєтеся. Ферментовані овочі та фрукти зараз дуже популярні у багатьох країнах Європи. У ресторанах ці смаколики коштують недешево. А в домашніх умовах така страва досить бюджетна.
Рецептом поділилася кулінарка Елла Іванова.
— Готується страва швидко й виходить дуже смачною, — каже Елла Іванова. — Скуштуйте — і, напевно, ви захочете приготувати їх не раз. Пригощайте делікатесом рідних та близьких. Ця страва дуже красива, має апетитний вигляд на столі.
Ферментовані яблучка
Беремо 4 великі яблука
1 літр води
20 г солі
Суміш перців
1 часник
1 гвоздика
Можна додати кріп та перчик чилі
У воду кладемо спеції та сіль, потім — великі шматочки яблук у шкірці, попередньо очищені від серцевини. Накриваємо нещільно марлею або спеціальною кришкою для ферментування. Витримуємо за кімнатної температури 3−5 діб. Щодня трохи збовтуйте.
Зберігаємо в холодильнику. І смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом незвичайного салату, який готується у банці.
Читайте також: Незвичайні фаршировані яйця: смачно та красиво, як у ресторані
Фото Елли Іванової
3041Читайте нас у Facebook