- 15:06 Чотири фрази, які водій не повинен говорити під час зупинки поліцією
- 14:48 У штурмовому полку ЗСУ виявили «крота» фсб, якого росіяни використовували як маяк
- 14:45 Величезний міксер та золотий мікрофон: «Євробачення-2025» готується до Гранд-фіналу
- 14:21 Схопити росію за горло: у Туреччині обговорять руйнівні санкції
- 13:59 Збирав гроші на армію росії: за колишнього капітана збірної України з футболу всерйоз взялася прокуратура
- 13:55 Фонд Андрія Матюхи підтримав передання медобладнання для дитячої лікарні
- 13:32 Дуже поганий сигнал: ЄС може запровадити підвищені мита на українські товари
- 13:31 Вдалося повернути тіла понад 900 загиблих захисників України
- 13:09 Світоліна влаштувала «чаювання» з маленькою донькою Скай: миле відео
- 12:44 Залишилось три тижні: Міноборони нагадало обмежено придатним про важливу дату
- 12:20 «Танк засунув ствол у вікно і лупонув по мені»: історія «сталевого» захисника, який повертався на фронт до дружини
- 12:00 Позбавлення від катаракти всього за 5 хвилин у Києві
Незвичайні фаршировані яйця: смачно та красиво, як у ресторані

Фаршировані яйця подобаються і дорослим, і дітям. Готується страва просто та швидко. Спробуйте це зробити — і переконайтесь. Ця страва бюджетна. А виглядає так само красиво, як у ресторані, якщо її подати естетично. Привчайте дітей до естетики — це дуже важливо. Вони будуть вам вдячні, коли виростуть.
Готуйте із задоволенням — тоді страва вийде особливо смачною та красивою. Цікавтеся думкою рідних, щоби вдосконалювати рецепт. Адже кожна людина має свої уявлення про ідеальний смак.
Рецептом фаршированих яєць поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
Фаршировані яйця
Яйця відварюємо та очищаємо. Поміщаємо їх у воду зі слайсами відвареного буряка, додаємо трохи оцту і даємо постояти. Ви отримаєте дуже гарний колір.
Далі все просто. Розрізаємо яйця на половинки. До жовтків додаємо трохи майонезу, сіль, перець. Можна додати перчик чилі. У цю начинку додати кілька крапель оливкової олії.
Фаршируємо за допомогою ложечки чи кондитерського мішка. Прикрашаємо свіжою зеленню та подаємо.
Смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом ще одного делікатесу — маринованої моцарели. А блогерка Анастасія Романенко розповіла, як приготувати найсмачніші «чебуреки для схуднення», у яких мінімум калорій.
Фото з альбому Елли Іванової
1396Читайте нас у Facebook