- 15:58 Уявити не можу: Ілона Гвоздєва подала на розлучення
- 15:39 Найлінивіший чізкейк у світі: приготує навіть дитина
- 15:23 Порушив протокол: посланець Трампа на зустрічах з путіним користувався послугами кремлівського перекладача
- 14:57 Букмекери знизили шанси України на «Євробаченні»: що сталося
- 14:44 На олімпійську чемпіонку, яка втекла з росії, повісили мільйонні борги з комуналки
- 14:22 США схвалили передачу Україні ракет до Patriot від Німеччини
- 14:01 Скандалістка Ембер Херд стала багатодітною матір'ю
- 13:31 Цього явно недостатньо: Мерц розкритикував пропозицію путіна про переговори у Стамбулі
- 13:21 Польща закриває консульство росії у Кракові через пожежу в торговому центрі
- 13:11 Буде біліший за білий: простий спосіб «врятувати» підошву улюблених кросівок
- 12:52 Росіяни атакували дроном енергетиків на Сумщині: є жертви
- 12:46 У кремлі знову звинуватили Україну в небажанні вести переговори з рф
Ферментовані овочі коштують на ринку та в магазині дуже дорого. А якщо приготувати їх у домашніх умовах, це обійдеться значно дешевше. Зробіть це й переконайтеся особисто. Важливо, що вони готуються дуже просто. Так просто й легко, що ви здивуєтеся та захочете їх приготувати не раз. Готуйте із задоволенням! Це важливо.
Рецептом поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати з продуктами на кухні, відкриваючи для себе нові цікаві смаки та ділячись своїми відкриттями з поціновувачами смачної їжі.
Ферментовані овочі
Беремо будь-які овочі — наприклад, стебло броколі, червонокачанну капусту або фенхель. Промиваємо та нарізаємо. Беремо чисту банку та заповнюємо овочами. Додаємо перець чилі, лавровий лист, зубок часнику, шматочок імбиру, перець горошком. Беремо 20 г солі на літр чистої холодної води. Заливаємо овочі. Залишаємо при кімнатній температурі на два-три дні. Періодично перемішуйте дерев'яною шпажкою. Потім поміщаємо в холодильник. І смачного!
Раніше Елла Іванова розповідала «ФАКТАМ», як приготувати дуже смачну мариновану цибулю.
Фото Елли Іванової
685Читайте нас у Facebook