- 12:20 Рятівна вишиванка: більш як 100-літній музейний експонат у Кременчуці слугує оберегом для воїнів
- 12:07 Гроші, цілі, кар’єра: до кого скоро прийде фінансове процвітання після періоду випробувань
- 11:45 Більше ніякого «рок-н-роллу» від машинки не побачите: як змусити пралку стояти нерухомо на місці
- 11:22 Від росії до Китаю і білорусі: хто одягає і озброює бійців КНДР, які воюють проти України
- 10:51 Потап з пляшкою в руці натякнув на відкриття нового ресторану та побував у паралельній реальності
- 10:36 Гол-шедевр ударом зі своєї половини поля прикрасив матч чемпіонату Нідерландів
- 10:34 Намагався продати ворогу закриту інформацію про військові об’єкти Черкащини: СБУ затримала чергового зрадника
- 10:25 Вашингтон проти: США не хочуть бачити Зеленського на саміті НАТО
- 09:55 Зелена цибуля на зиму: як заготувати корисну зелень без втрат смаку та аромату
- 09:31 Колишній політв’язень Кремля отримав дипломатичну посаду після повернення з російського полону
- 09:25 Чому затримують пенсію та куди звертатися
- 09:07 Україна втратила ще одного героя: на фронті загинув актор Максим Неліпа
Десерт із двох інгредієнтів: ваші гості не здогадаються, з яких

З кожним днем стає тепліше. А це привід освоїти рецепти морозива. В інтернеті їх багато. Але чи всі перевірені — ось у чому питання. Коли рецепт перевірений, ви не зіпсуєте продукти, але ж вони коштують недешево. Крім того, не витратите час даремно. І це теж дуже важливо. Приготування ласощів має дарувати вам позитивні емоції. Вони необхідні у творчому процесі.
Рецепти ласощів, якими ділиться кулінарка Елла Іванова, перевірені. Вона любить експериментувати на кухні, відкривати незвичайні смаки та ділитися своїми ідеями.
«Цей смачний десерт готується без вершків і цукру, — каже Елла Іванова. - Використовувати можна будь-які фрукти чи ягоди. Найголовніше, щоб був банан. Подавайте десерт красиво! Повторному заморожуванню він не підлягає, тому готуйте стільки, скільки зможете з'їсти одразу».
Фруктово-ягідний десерт
- 2 банани
- 200 г полуниці
Банан і полуницю заморожуємо і подрібнюємо в блендері. Можна додати за бажання сік лайма.
Декорувати м'ятою та свіжими фруктами чи ягодами.
І смачного!
Нагадаємо рецепт домашнього морозива зі смаком яблучного пирога.
Фото з альбому Елли Іванової
1017Читайте нас у Facebook