- 13:52 За квітень українці отримали субсидію на оплату комуналки у меншому розмірі: у ПФУ пояснили, чому так
- 13:21 путін не готовий до переговорів: Волкер висловився на адресу кремля
- 12:56 Дженніфер Лопес зазнала серйозної травми обличчя під час репетиції: як виглядає зараз красуня
- 12:20 Рятівна вишиванка: більш як 100-літній музейний експонат у Кременчуці слугує оберегом для воїнів
- 12:07 Гроші, цілі, кар’єра: до кого скоро прийде фінансове процвітання після періоду випробувань
- 11:45 Більше ніякого «рок-н-роллу» від машинки не побачите: як змусити пралку стояти нерухомо на місці
- 11:22 Від росії до Китаю і білорусі: хто одягає і озброює бійців КНДР, які воюють проти України
- 10:51 Потап з пляшкою в руці натякнув на відкриття нового ресторану та побував у паралельній реальності
- 10:36 Гол-шедевр ударом зі своєї половини поля прикрасив матч чемпіонату Нідерландів
- 10:34 Намагався продати ворогу закриту інформацію про військові об’єкти Черкащини: СБУ затримала чергового зрадника
- 10:25 Вашингтон проти: США не хочуть бачити Зеленського на саміті НАТО
- 09:55 Зелена цибуля на зиму: як заготувати корисну зелень без втрат смаку та аромату
Пікантна маринована редиска з зеленню: кулінарний тренд весняного сезону

Редиска — безумовний фаворит весни. Приготування цієї страви просте, тому сміливо беріться. Найважче — дочекатись, коли вже буде готова ця смакота. У результаті отримаєте яскраву та пікантну закуску, яка точно сподобається вам та рідним. Вона смакує до м’яса, шашлику, або просто як хрумкий перекус, ділиться фудблогерка Христина Бортнік.
Складники:
- Редиска — 300 г
- 1 синя цибулина
- Невеликий пучок кропу
- Невеликий пучок петрушки
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. оцту (яблучного, винного або білого — на твій смак)
- Сіль — за смаком
- Чорний мелений перець — за смаком
- 1 маленький червоний гострий перчик (або за бажанням)
Приготування:
Підготуй овочі. Редиску помий, обріж хвостики. Якщо хочеш за трендом — злегка прибий кожну редиску кухонним молоточком або зворотнім боком ножа (можна редиску обмотати харчовою плівкою, щоб не розліталася). Синю цибулину наріж тоненькими півкільцями. Кріп та петрушку дрібно посічи. Гострий перчик наріж тоненькими кружечками (без насіння, якщо не любиш надто гостре).
У глибокій мисці з’єднай побиту редиску, цибулю, зелень і гострий перець. В окремій чашці змішай оливкову олію, оцет, сіль і перець. Добре перемішай виделкою або вінчиком. Полий овочі заправкою, ретельно перемішай руками або ложкою, щоб все рівномірно вкрилася маринадом.
Накрий харчовою плівкою або кришкою і відправ у холодильник мінімум на 30−60 хвилин. А ще краще — на кілька годин.
Перед подачею можна додати ще трішки свіжої зелені для краси.
Нагадаємо рецепт дуже смачної маринованої цибулі.
217Читайте нас у Facebook